Joburi în București pentru vacanța de vară

De Unica.ro, pe
Pentru perioada vacanței, sunt o mulțime de joburi în București. Elevii și studenții au la dispoziție variante multiple pentru a face rost de bani.

Atât cei din provincie, care nu pleacă acasă în vacanță, cât și bucureștenii pot căuta joburi în București pe perioada verii și nu numai. De la munca de acasă, online, până la posturi în companii, ai la dispoziție o sumedenie de opțiuni. De tine depinde să alegi ce ți se potrivește.

Alege care joburi în București ți se potrivesc

1.Promoter

Poate că, de multe ori, ignori mâna întinsă a distribuitorilor de pliante sau mostre de produs. Totuși, e o muncă plătită binișor, în medie cu 50 lei pe oră. Și nu e chiar ușoară. Dar ai avantajul că-ți poți alege programul și, uneori, chiar locul în care să desfășori activitatea..

2.Client sub acoperire

Conceptul de mistery shopper sau client misterios a pătruns de ceva vreme și pe piața românească. Rolul acestuia este de a verifica serviciile oferite de anumite lanțuri de restaurante fast-food, magazine de încălțăminte sau showroom-uri auto. Tot ce trebuie să faci este să te comporți ca un cumpărător. Dar trebuie să ai spirit de observație și să notezi cât mai multe detalii. La final, completezi un raport, iar plata diferă de la proiect la proiect.

3.Muncă în call-center

Există foarte multe oferte de joburi în Bucurețti și nu numai pentru operatori în call-center. Cei care stăpânesc cel puțin o limbă străină au foarte multe șanse de angajare cu salarii satisfăcătoare. E drept că nu oricine e făcut pentru un astfel de job. Trebuie să ai răbdare, intuiție, să emani bună-dsipoziție, perspicacitate și putere de convingere. Fie ca suni actualii sau potentialii clienti ai unei companii, fie ca esti sunat pentru diverse sfaturi, si acest job se bazeaza pe farmec personal si perspicacitate.

4.Practică plătită

Multe dintre joburi în București pe perioada verii sunt cele de internship plătit. Pe lângă faptul că primești niște bani, ai șansa de a lucra în firme mari și de a căpăta experiență. Iar acest lucru îți scrie o carte de vizită pe viitor. În plus, ai șansa să fii chiar angajat full-time, la finalul perioadei.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!