Începe târgul „Angajatori de top”

De Unica.ro pe

1.000 de oferte de joburi vor fi prezentate în la târgul „Angajatori de top” aflat la ediţia a VIII-a. Şi-au anunţat deja participarea aproximativ 60 de companii de renume care vor recruta.

Dacă ai sau nu experienţă, dacă vrei să te angajezi în IT, contabilitate sau audit, mergi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului din Bucureşti şi participă la cel mai mare târg de joburi din România.

Majoritatea ofertelor de joburi de anul acesta sunt în domeniul IT, unde sunt la mare căutare atât începătorii cât şi seniorii cu trei sau patru ani de experienţă. 

Dacă vrei să lucrezi în contabilitate, ai de unde alege, pentru că la această ediţie desfăşurată între 30 – 31 octombrie, un număr important de locuri de muncă sunt oferite tinerilor specializaţi în finanţe-contabilitate.

Şi domeniu bancar oferă posturi la care aspiranţii pot primi salarii cuprinse între 300 şi 500 de euro pentru o poziţie enty-level şi peste 1.000 de euro în cazul managerilor cu experienţă.

În plus poţi participa şi la workshop-uri şi sesiuni de seminarii de carieră unde poţi să înveţi foarte multe lucruri utile în orientarea profesională şi angajare.

Evenimentul este deschis vizitatorilor vineri în intervalul 10:00 – 18:00 şi sâmbătă de la 10:00 – 17:00.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica

Delia și sora ei, Oana, în premieră pe coperta Unica