DallesGO te invita la un workshop de fotografie!

De Unica.ro, pe

DallesGO, cea mai cunoscuta platforma de cursuri after-work din Bucuresti, lanseaza vineri, 20 iunie, de la ora 21:00, in colaborare cu Bowens, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente foto din lume, Studiourile DallesGO, un loc destinat pasionatilor de fotografie, moda si arta vizuala, ce doresc sa invete de la cei mai experimentati profesionisti din industrie trucurile unei meserii fascinante.
Utilat cu cele mai noi echipamente foto, studioul este un spatiu in care viziunile diviziilor de Fotografie, Stilism, Make-up si Hairstyling prind viata, concretizandu-se sub atenta indrumare a profesorilor DallesGO.
Cu ocazia inaugurarii sale, va invitam la un workshop sustinut de Ionut Staicu, unul dintre cei mai cunoscuti fotografi de moda din tara si trainer al cursului de Fotografie Avansati, ce va dezbate subiecte de actualitate, precum melanjul de stiluri si genuri in fotografia de moda, crearea unui concept si dezvoltarea lui pe baza referintelor fotografice internationale si, nu in ultimul rand, realizarea si analiza unui editorial.
Daca doriti sa deveniti parte din Universul DallesGO si sa va dezvoltati pasiunea invatand de la cei mai buni, va asteptam vineri, de la ora 21:00 la DallesGO, in strada Ion Otetelesanu, nr. 2, et. 2.
Pentru confirmarea inscrierilor si alte informatii suplimentare, ne puteti contacta pe info@dallesgo.ro sau la numarul de telefon 0769 041 711.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!