Carturesti, the concept store library

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 martie 2022, 11:51
Cărtureşti

este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare …
Cărtureşti este un concept store care funcţionează ca o librărie şi ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieţii artistice din România şi în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârşitul anului 2000, Cărtureşti şi-a propus să schimbe trendul pe piaţa de carte aflat în declin la acea dată, să promoveze calitatea şi valoarea punând nevoile clienţilor pe primul plan.

Principala realizare este aceea că a reusit să impună un nou mod de a comercializa cărţile. O vizită în oricare dintre librăriile Cărtureşti devine o experienţă în sine. Pe lângă o selectie foarte bogată de cărţi, muzică şi filme de artă, cumpărătorii ascultă muzică bună, beau un cei aromat sau pot vedea expuse lucrări ale unor artişti cunoscuţi şi apreciaţi.

In toata tara exista noua librarii Carturesti. Fiecare are un concept arhitectural unic şi spaţii interioare dichisite:
Cărtureşti Iaşi | Cărtureşti Suceava | Cărtureşti Constanţa | Cărtureşti MŢR | subCărtureşti | Cărtureşti Cluj | Timişoara – Demetriade |  Timişoara – Mercy | Bucureşti – Quinet | Bucureşti – Arthur Verona 13-15.

Cărtureşti lucrează cu peste 300 de furnizori din ţară şi din străinătate, oferind peste 15 mii de cărţi diferite, 5000 mii de albume muzicale, 1500 albume artă, 500 filme şi 400 de sortimente de ceaiuri din întreaga lume. Cărtureşti găzduieste anual peste 300 de evenimente culturale. În librăriile Cărtureşti au avut loc întâlniri cu unii dintre cei mai cunoscuţi scriitori şi artişti din lume, printre care Mario Vargas Llosa, Ibrahim Ferrer, Pascal Bruckner, Jonathan Coe sau Frederic Beigbeder.

Cărtureşti a reuşit să creze prin valorile în care crede: inovaţie, promovarea valorilor autentice, flexibilitate, permanenta căutare şi dezvoltare personala si profesionala, un spaţiu şi o atmosferă dedicată celor care ştiu să savureze plăcerile vieţii şi sunt iubitori de cărţi valoroase şi produse culturale de calitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!