Atipic Beauty: Poveștile a trei femei curajoase aflate în scaune cu rotile

De Adina Rosetti, pe
Frumusețea e întotdeauna atipică și vine din interior – știm că vorbele astea sună ca un clișeu, însă atunci ceva se schimbă definitiv în viața ta, sensul lor devine mai profund. Frumusețea are de-a face și cu lupta, cu optimismul, cu speranța și puterea de a merge mai departe. Veți cunoaște în continuare trei femei care vă vor convinge de asta…

Atipic Beauty

Pe 20 octombrie a avut loc gala aniversară Atipic Beauty, prezentată de Andreea Marin, eveniment în care modele în scaun rulant au defilat alături de celebrități, purtând creații ale designerilor români. Douăsprezece femei frumoase, cu povești de viață extraordinare, au transmis tuturor mesajul că frumusețea nu se află în aparențe, ci în interior, că greutățile pot fi depășite, că a fi într-un scaun cu rotile nu înseamnă sfârșitul lumii și că persoanele cu dizabilități sunt la fel de normale ca noi toți.

Lucru pe care l-am înțeles intervievându-le pe Magda Coman, inițiatoarea acestui proiect, și pe două dintre participantele la defilare: Adriana Olteanu și Cristina Anghelea. Puterea și optimismul de care dau dovadă aceste femei sunt de ajuns pentru a te face să fii mai tolerant, mai înțelegător cu ceilalți și cu diferențele dintre oameni, și mai calm în privința neajunsurilor zilnice de care ne plângem mereu. Micile noastre depresii legate de felul în care stă părul în zilele ploioase sau traficul aglomerat își pierd sensul atunci când auzi poveștile de viață ale acestor femei care, deși la un moment dat al vieții lor și-au pierdut abilitatea de a merge (din cauza unor tragice accidente), și-au găsit totuși puterea interioară de a-și continua drumul.

Atipic Beauty

 Cristina Anghelea, Adina Rosetti (Unica), Magda Coman și Adriana Olteanu

Magda Coman, Cristina Anghelea și Adriana Olteanu sunt tinere, frumoase, inteligente și au niște vieți pline: au job-uri, se implică în proiecte, au copii, iubesc, călătoresc și… zâmbesc foarte mult. Nu așteaptă compasiune, ci doar normalitate, și preferă să vorbească mai mult despre reușite, decât despre greutăți.

Citește poveștile lor în numărul de noiembrie al revistei UNICA!

Foto: The Bucharest’s

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!