5 aplicaţii de business utile la job

De Mihaela Dima pe

Dezvoltatorii de aplicaţii pentru smartphone ştiu că ne petrecem din ce în ce mai mult timp în mişcare. De aceea vin mereu cu idei practice, care să te ajute să îţi organizezi mai bine activitaţile de la job, chiar dacă nu eşti efectiv în birou.
Descoperă o parte dintre ele în acest articol şi alte 18 aplicaţii utile şi gratuite, în revista Unica de februarie.

Iată câteva aplicaţii care îţi vor fi de folos:

Vlingo
Aplicaţia transformă vocea în text sau în corpul e-mailului. Te va ajuta să rezolvi mult mai rapid şi mai uşor sarcinile pentru care ar trebui să petreci minute întregi scriind. Vlingo este integrat cu Facebook şi Twitter.
Compatibilă cu: iPhone, Android, BlackBerry, unele telefoane cu Windows Mobile, Symbian
Rating: ****

Fuze
Fuze îţi transferă pur şi simplu treaba de la birou pe smartphone-ul tău, prin conferinţe video high definition, schimb de conţinut şi conferinţe audio. Poţi vorbi cu toţi participanţii deodată, sau cu fiecare în parte, în mod privat. Cu Fuze,  nu vei pierde niciodată o întâlnire importantă!
Compatibilă cu: iPhone, iPad
Rating: ***

Box
Cu 5GB gratis, Box te ajută să accesezi şi să editezi fişiere, să distribui conţinut şi să fii în permanenţă conectat cu ceilalţi colegi de la birou. Realizaţi prezentări, primiţi comentarii şI actualizaţi imediat modificările aduse documentelor voastre!
Compatibilă cu: iPhone, iPad
Rating: *****

WorldMate
Alătură-te celor peste 10 milioane de călători care folosesc această aplicaţie pentru a-şi planifica, a rezerva bilete şi a manageria orice aspect al viitoarei tale delegaţii. |ţI va organiza călătoria, îţi va da alerte cu zborurile convenabile, pe lângă alte zeci de oferte şi servicii de călătorie.
Compatibilă cu: iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile, Symbian.
Rating: *****

SnapDat Digital Business Cards
Poţi proiecta şi trimite cărţi de vizită electronice direct de pe telefonul tău!  Adaugă o imagine standard sau o fotografie de-a ta. Simplu şi uşor!
Compatibilă cu: iPhone, iPad
Rating: ***

Găseşti alte 18 aplicaţii  – gratuite!  – în numărul de februarie al revistei “Unica”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro