Workshop Unica – Cum să prinzi 100 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 22 octombrie 2019, 12:53
Revista Unica și Digi World te așteaptă miercuri, 23 octombrie, la Crystal Ballroom Palace, sala Viena, pentru un worshop de neuitat – Cum să prinzi 100 de ani, longevitatea la români.

Odată cu apariția pe micile ecrane a documentarului original Digi World „Cum să prinzi o sută”, revista Unica și realizatorii documentarului vin cu un workshop inedit. Mai mulți speakeri vor veni la Crystal Ballroom pentru a le vorbi cititoarelor despre importanța unei diete echilibrate, a sportului, precum și a credinței.

Cum de bucureștenii sunt printre cei mai longevivi români? Cât de mult contează stilul de viață și cât de mult materialul genetic? E adevărat că munca şi activitatea te țin în viață? Cât de mult contează psihicul, spiritualitatea, credința, socializarea? Toate aceste întrebări și multe altele își vor găsi răspunsul pe 23 octombrie, începând cu orele 19:00, la Crystal Ballroom Palace.

Seria de documentare “Cum să prinzi 100” își propune să descopere secretele longevității în România printr-o anchetă vie, informativă, amuzantă, umană și revelatoare.

Cine sunt invitații Workshopului – Cum să prinzi 100 de ani

Academicianul Ovidiu Bujor

Workshop Unica - Cum să prinzi 100 de ani

Ovidiu Bujor este un farmacist renumit și fondator al fitoterapiei moderne în România, este unul dintre puținii protagoniști ai documentarului “Cum să prinzi 100” care combină două calități și perspective importante, pe cea a specialistului în sănătate și nutriție cu cea a longevivului.

Prof. Dr. Luiza Spiru

Workshop Unica - Cum să prinzi 100 de ani

Dr. Luiza Spiru conduce departamentul de Geriatrie-Gerontologie al Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Departamentul de Geriatrie al Clinicii Universitare de Urgență „Elias” și Președintele Fundației Ana Aslan International.

Izabela Pănescu, jurnalist

Workshop Unica - Cum să prinzi 100 de ani

Izabela Pănescu, jurnalist cu vastă experință și realizatoarea emisiunii “Tinerețe fără bătrânețe” de la Digi24, este pasionată de longevitate și i se spune adesea „tu o să trăiești 100 de ani”. Răspunsul ei este mereu același: “Nu mi-am schimbat stilul de viață ca să trăiesc mai mult, ci ca să fiu sănătoasă și veselă cât mai mult timp”. 

Anca Grădinariu, jurnalist

Workshop Unica - Cum să prinzi 100 de ani

Anca Grădinariu este jurnalist, critic de film, creator de seriale şi scenarist de televiziune. De-a lungul colaborării cu Digi World, a lucrat la documentare cu teme diverse, printre care “Cum să prinzi 100”, “Căluşarii” (premiul publicului la festivalurile Docuart şi Cronograf), seriile documentare “Ingrediente” și “Lunea la muzeu”.

Pentru a participa la eveniment te poți înscrie AICI.

Cum poți ajunge la Crystal Palace Ballroom: cu metroul până la stația Unirii, după care cu tramvaiul 32 până la stația Chirigii (Punct de reper: Piața de Flori Rahova).

Workshop Unica - Cum să prinzi 100 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!