Horoscop Saturnia VIDEO: Ce şanse are Cezar Ouatu să câştige la Eurovision 2013?

De Saturnia pe

Dacă tot am aflat ce spune Cristian Tudor Popescu despre Cezar Ouatu şi finala Eurovision, de ce să nu întrebăm şi astrele.
Să vedem ce şanse ar avea Cezar Ouatu să câştige titlul Eurovision, pentru care ar fi foarte geloase Monica Anghel, Horia Moculescu şi Sanda Ladoşi împreună.

Zodia lui Cezar Ouatu este peşti, de aici vin clar romantismul şi idealismul cântăreţului.

Deşi se pregătea muzical să devină tenor, Cezar Ouatu şi-a urmat destinul scris în stele (şi în nume) şi a ajuns contratenor dintr-o întâmplare. Tot cam aşa a câştigat şi selecţia naţională şi a ajuns să ne reprezinte la Eurovision.
Dacă destinul lui este să arate întregii Europe ce poate România în materie de muzică şi vestimentaţie extravagantă (Lady Gaga însăşi va plânge în pumni după această seară), numai stelele ştiu.
Ce este evident este faptul că prestaţia lui din finala Eurovision 2013 nu va fi uitată prea uşor. Dacă va deveni memorabil pentru voce, ţinută sau câştigarea concursului, stelel nu ne pot încă dezvălui.

Ce alţi contratenori de succes mai ştim (fie că au câştigat concursuri de talente sau nu)?

Vitas
Un câtăreţ celebru, care face furori prin toată lumea cu un look de fotomodel de lenjerie, ar fi Vitas. Născut în Letonia, de origine rusă, Vitas este designer vestimentar (sic!), cântăreţ de succes (contratenor de 5 octave) şi Casanova pentru toate femeile din fosta Uniune Sovietică.
Cântă şi arată cam aşa:

Narcis Iustin Ianău
S-a făcut remarcat la show-ul Românii au talent, unde a ieşit pe locul doi. Nici la audiţiile pentru Eurovision 2013 nu a mers mai departe, dar nu este o voce de neglijat.
Mai ales când cântă aşa:

Ce spune Cezar Ouatu despre finala Eurovision 2013

În ciuda astrelor potrivnice, a rochiei şi părului de pe piept epilat, Cezar Ouatu este destul de încrezător şi declară nonşalant că „se simte deja câştigător”. Acum, ce se va întâmpla rămâne de datoria astrelor.

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2