Stilul de condus dictat de astre!

De Roxana Andrei, pe

Undeva în Australia o companie care se ocupă cu asigurările auto a decis realizarea unui studiu pentru a decoperi ce stă în spatele celor 160.000 de accidente rutiere din ultimii trei ani.
Să fie zodiile de vină?

Gemenii ar trebui să aibă rute speciale
Cunoscuţi ca firi neliniştite, care se plictisesc repede şi cărora le place viteza ei sunt primii în topul accidentelor. Nerăbdători din fire gonesc pe străzi cu viteză şi cu o mare satisfacţie. Pentru ei adrenalina şi tot ce este palpitant atrage ca un  magnet. Nu e de mirare că sunt primii care stau la coadă la ghişeul de accidente.

Taurii sunt pe locul doi în topul şoferilor cu talente reduse
Taurii pentru că sunt inflexibili şi încăpăţânaţi. Sunt egoişti şi se gândesc în primul rând la propriile nevoi. Merg pe principiul: am mâncat, am timp suficient să ajung la destinaţie, merg regulamentar, am benzină cât trebuie şi muzica la radio e bună. Pentru ei lumea de afară nu există, tot ce este nevoie este în maşină, dar asta nu se aplică pe autostradă când atenţia distributivă, percepţia spaţiului şi distanţa între maşini sunt elemente esenţiale de supravieţuire.

Peştii ocupă locul trei în top
Sunt temerari şi iubesc riscul, au propriul spaţiu de desfăşurare şi mai sunt şi visători. Se desprind cu uşurinţă de realitatea înconjurătoare care de cele mai mult ori este nesatisfăcătoare. Sunt înconjuraţi de iluzii iar prezenţa lor „pe pământ” este redusă şi nesemnificativă. Detaşarea de forma fizică a lucrurilor pot determina nativii zodiei să se creadă invincibili sau chiar nemuritori. De aceea ei apasă pedala şi dacă apare un pericol fizic pot reacţiona ilogic.

La mijlocul topului sunt Fecioara, Racul, Vărsătorul, Berbecul, Leul şi Balanţa. Săgetătorul, Scorpionul şi Capricornul sunt cei pe care trebuie să-i alegem ca şoferi dacă plecăm la drum.
Primele două poziţii şi ultimele două sunt semne opuse în Horoscop, Scorpionul este opusul Taurului şi Gemenii se opun Capricornului, asta da polaritate!
Săgetătorii pe locul trei din cei mai buni
Locul trei în topul celor mai buni şoferi este ocupat de Săgetători care oferă siguranţă pentru că au o intuiţie de invidiat. Au simţul fluxului în sânge şi se coordonează excelent în trafic, mai ales din punct de vedere al timpului. Ei sunt semnul norocos pentru că se concentrează pe drum şi au simţul spaţiului bine dezvoltat.

Scorpionii sunt numărul doi
Şi asta pentru că ei sunt foarte implicaţi în trafic aşa cum cei din zodia Taurului se feresc să fie. Scorpionii au dezvoltat un instinct deosebit de a simţi pe cel care se apropie din spate şi se bazează pe jocul energiilor. Ei ştiu dacă te-ai certat cu iubita aseară sau dacă te ispiteşte colega de birou, tocmai pentru că are simţuri de percepţie dezvoltate. Nu eşti tu transparent, poate el să vadă.  Are reflexe înnăscute, poate evita accidente în ultimul moment este perspicace şi anticipează mişcările celorlalţi participanţi în trafic. Aceste calităţi îl clasează pe locul doi.

Premiul cu coroniţă se acordă Capricornului
Capricornul este tipologia omului calm şi precaut. El este cel mai sigur şofer pentru legendara răbdare de care dispune şi pentru marele simţ al răspunderii. Este prudent, foarte atent şi se încadrează în limitele legale, chiar dacă este o situaţie de urgenţă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!