Horoscop Mihai Voropchievici pentru perioada 25 septembrie – 1 octombrie. Schimbări importante pentru zodii în ultima parte a lunii septembrie

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 25 septembrie 2023, 14:52

Mihai Voropchievici, unul dintre cei mai cunoscuți numerologi din România, a dezvăluit ce ne pregătesc astrele pentru ultima parte a lunii septembrie. Horoscop 25 septembrie – 1 octombrie 2023.

Ultimele două săptămâni din luna septembrie vin cu schimbări importante pentru câteva zodii. În timp ce Balanțele au șansele de partea lor, Capricornii au parte de reușite și fericire, a afirmat Voropchivici în emisiunea „Adevăruri Ascunse” de pe Antena 3.

Horoscop Berbec

Steaua – o carte foarte bună pentru Berbec și simbolizează începutul unei noi acțiuni. Berbecii demarează ceva nou. E o activitate profesională care va avea reușită, dar va avea și o realizare materială substanțială. Orice începeți nou și este dus la bun sfârșit conduce și la reușită la locul de muncă.

Horoscop Taur

Cenușă – o carte neutră care simbolizează pentru Taur o putere de reflecție în săptămâna următoare, dorința de liniște, înțelepciunea. E la cote înalte, dar el va simți nevoia o săptămână să fie mai singur, să se apropie de niște persoane în vârstă, să petreacă o perioadă de timp cu ele și, totodată, dorința lui de a cunoaște și a afla niște lucruri interesante îl va pune în contact cu niște oameni mult mai pregătiți, nu neapărat chiar oameni de știință, dar niște oameni care la rândul lor pot să dea niște sfaturi săptămâna viitoare. Excelează prin seriozitate în acțiunile pe care le întreprinde. Are destul de multă timiditate și pudoare și tot ceea ce va dori este o recompensă pe care o aștepta de mult.

Horoscop Gemeni

Au protecție foarte bună a unei personalități importante. Este o persoană cu suflet generos și cu elan spiritual și acest lucru îi va face pe nativi să fie încrezători, știind că au pe cineva în spate care îi poate ajuta să treacă de o problemă.

Horoscop Rac

Racul, cum este el câteodată trăind în trecut, bulversat, acum îl bulversează o situație, ceva la locul de muncă, dar și acasă și e foarte furios. Trece la dispute verbale. Cineva l-a rănit în orgoliu, a trecut peste el. Deocamdată, Racul este sfătuit să se tempereze.

Citește și: Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Luna Plină în Berbec. Zodiile pot face alegeri inspirate

Citește și: Zodiacul amazonian: Vezi ce zodie eşti şi ce zeu te apără de rele

Horoscop Leu

Leul are de gând să demareze o acțiune. Leii fără angajamente vor merge la o întâlnire într-un cadru festiv, unde va cunoaște o persoană de care își va lega pe cât posibil energia lui constructivă și combativă. Se va lansa într-un dialog, într-un flirt și de aici se așteaptă o legătură care va dura.

Horoscop Fecioară

Semilună – carte neutră care demonstrează că vor fi în curând obligați să facă o alegere. Trebuie să renunțați la ezitare, la îndoială, la dualismul care vă caracterizează. Să renunțați la neliniști, pentru că acea rivalitate care o aveți vizavi de o anumită persoană se va stinge ușor, dar numai cu condiția să reflectați bine înainte de a acționa și să nu veniți pe picior de război. Cu calm și cu pace veți rezolva lucrurile.

Horoscop Balanță

Balanța cu două talere de foc, are o carte pozitivă, care simbolizează rapiditatea în mișcare. Săptămâna următoare, Balanțele trebuie să se miște rapid pentru o schimbare benefică de situație care se ivește. Va trebui să facă câteva deplasări, dar sunt cu folos, pentru că șansa e de partea lor.

Horoscop Scorpion

Galbenul – o carte pozitivă de dragoste, înțelegere. Reprezintă renașterea, reînnoirea. Toate lucrurile benefice vin asupra lor, dar și acea libertate de mișcare care și-o doresc foarte mult. Aveți posibilitatea, dacă ați intrat într-o situație mai dificilă, să vă salvați din ea acum, dând dovadă de diplomație. Bucuria va fi mare când cineva cu care nu v-ați mai văzut de mult vă va face o vizită.

Horoscop Săgetător

Sentimente altruiste și pozitive vă năpădesc. Aveți multe influxuri benefice și datorită acestor influxuri puteți face niște schimbări rentabile pentru voi. Va fi nevoie ca vizitele pe care le faceți să vi se mai întoarcă și vouă și va trebui să lăsați un pic ranchiuna, chiar dacă nu ați fost foarte bine primiți la ei.

Horoscop Capricorn

Truditorul – carte care simbolizează excelența pentru Capricorni. A dat norocul peste ei. Fericire și reușită. Vă veți afirma la serviciu, vă vor fi recunoscute în meritele în societate, clarificarea fericită a unei situații ambigue. Mare vitalitate în săptămâna următoare și succes în tot ceea ce înseamnă artă și creativitate în general.

Citește și: Zodiile care primesc o veste măreață în ultima săptămână din septembrie. Ce noroc pe ele!

Citește și: Zodiile care se dau bătute cel mai ușor. 4 nativi care capitulează repede

Horoscop Vărsător

Au o carte instabilă, când bună, când rea. Au o săptămână cu suișuri și coborâșuri și pasiunea lor va fi o dată la cote ridicate, sentimentele exclusive la fel, dar la celălalt capăt, posesivitate, gelozie, duritate și manipulare de bani, dar și manevrare de bani.

Horoscop Pești

O carte mai negativă pentru Pești săptămâna viitoare, pentru că simbolizează sfârșitul unei situații în care transformarea se impune. Va fi un sfârșit sau un eșec la o situație pe care voi ați început-o și pe care, cu regret, nu o puteți duce la bun sfârșit.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter