Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie. Ce surprize le așteaptă pe zodii la sfârșitul lunii

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 25 iunie 2024, 12:39

Mihai Voropchievici a făcut previziunile astrologice pentru ultima săptămână din iunie și a anunțat schimbări importante pentru multe semne zodiacale. Racul se bucură de finalul unei situații de criză, Balanțele au parte de realizări materiale pozitive, iar pentru Vărsător, succesul va fi pe toate planurile. Dar Gemenii vor avea parte de zile furtunoase.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Berbec

Acești nativi vor face o alegere foarte importantă. De aceea va fi nevoie să renunțe la ezitare, îndoială, dualitate, neliniști și rivalități. Trebuie să reflectați însă înainte de a acționa.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Taur

Taurul va avea o săptămână când bună, când rea. O zi poate să fie bună, una mai puțin bună, dar cu toate astea, e o săptămână în care pasiunea și sentimentele exclusive, posesivitatea, gelozia și duritatea se manifestă în comportamentul nativilor. O săptămână în care nativii Taur au și șanse să manevreze sume de bani importante, a explicat Mihai Voropchievici la Antena 3.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Gemeni

Nativii Gemeni au parte de o furtună săptămâna următoare. Sunt bulversați de o situație. Au furii, sunt dispute, orgoliu e rănit, sunt plini de nervi. Se impune, înainte de a lua o hotărâre, mai multă prudență și înțelepciune, deoarece dacă nu dau dovadă de așa ceva poate avea loc o ruptură violentă între două persoane și ar putea încheia luna în lacrimi.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Rac

Pentru acești nativi, va avea loc sfârșitul unei situații, finalul unei crize. Condiția esenţială este transformare. Dar, o transformare în profunzime, pentru că numai dacă fac o schimbare totală pot trăi un nou suflu, o renaștere și pot scăpa de angoase.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Leu

CONȚINUT VIDEO UNICA

O săptămână cu multă comunicare, multe schimbări în viața lor. Primiți și multe SMS-uri, scrisoarele, emailuri, telefoane. Se impune undeva chiar și o deplasare pentru o reuniune de familie.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Fecioară

Nativii Fecioară vor fi abandonați într-o treabă în care au pornit. Sunt trădați, dar totodată sunt și prizonierii unei situații din care nu pot ieși sau, pur și simplu, au o săptămână pe care e mai bine s-o lăse la voia Domnului și la acel factor de neprevăzut care poate schimba totul în bine.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Balanță

Balanțele se vor bucura de începutul unei acțiuni, o activitate profesională reușită, încununată cu o realizare materială pozitivă. 

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Scorpion

CONȚINUT VIDEO UNICA

Scorpionii se retrag în ei, dau dovadă de visare, îşi aduc aminte de trecut. Au o pasivitate ieșită din comun, nu vor să fie deranjați de nimeni, poate câțiva membri ai familiei care să încerce să îi scoată din această stare care e foarte apăsătoare. 

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Săgetător

Săgetătorul se poate bucura de  începutul unei acțiuni în profesie, realizare materială pozitivă. Săptămâna aceasta, are loc întâlnirea cu o persoană mai în vârstă care va pune baze solide unei relații mai vechi, cunoscute, dar care nu era aprofundată.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Capricorn

Capricornii au parte de fecunditate și de răbdare, dragoste de natură, dar și multe secrete care, vrând-nevrând, vor ieși la iveală. O întâlnire călduroasă va face ca situația să evolueze lent, dar secret.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Vărsător

CONȚINUT VIDEO UNICA

În săptămâna următoare au un echilibru nu bun, foarte bun. Sunt stăpâni pe situație, veți călători chiar și în străinătate, au șansa să facă descoperiri pasionale, dar trebuie să înainteze cu grijă, pentru că succesul și reușita sunt de partea lor. Dacă vor să semneze un contract, au șanse extraordinare de beneficii. O întâlnire frumoasă le va reda energia pierdută,.

Horoscop Mihai Voropchievici 24 – 30 iunie – Pești

Nativii Pești demarează o acțiune nouă pentru cei care n-au obligații. Vor cunoaște o persoană tânără, veor avea energie combativă, se lansează în discursuri și în tot felul de acțiuni. Şi acest fapt relansează o relație pe care voi o considera destul de anostă, dar cu toate astea este începutul unei noi legături. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter