Destinații exotice pentru vara 2015, în funcție de zodie

De Ana Munteanu pe
Potrivit astrologiei, destinul ne este scris în stele. Să fie la fel și când vine vorba de  mersul în vacanță -  decizie pe care, credem noi, o luăm independent de zodia sub semnul căreia ne-am născut? Se pare că da! Să vedem ce destinații exotice ți-au fost predestinate, în funcție de semnul tău astrologic.

Berbec

Ești o ființă energică, extrem de curioasă și dornică să exploreze noi orizonturi, să înfrunte necunoscutul. Și, nu în ultimul rând, rezistentă la căldură. Tunisia te cheamă la ea, cu peisajele ei diverse și spectaculoase, numai bune de explorat, la pas, de un Berbec aventuros ca tine.

Taur

Relaxată, comodă, boemă. O femeie  ca tine are nevoie doar de micile și simplele plăceri ale vieții pentru a fi mulțumit. Eleganța simplă a Parisului ți se potrivește ca o mănușă. Mâncare bună, vinuri de calitate, peisaje de neuitat, care-ți încălzesc sufletul boem.

Gemeni

Ești cea mai sociabilă zodie din câte există, asta o știe toată lumea. Iscoditoare, dornică și capabilă să își facă prieteni pe oriunde merge. Cipru este recomandarea astrelor pentru tine și stilului tău de viață energic. Amestecul cultural al acestor tărâmuri te încântă peste măsură, hrănindu-ți permanenta dorință de acumulare de noi și cât mai variate experiențe.

Rac

Ești atraăs de confort și liniște. Dar nu de singurătate. Vrei să-ți împărtășești experiențele cu cei dragi inimii tale. Sicilia este cea care-ți oferă ceea ce cauți: intimitatea de care ai nevoie și capacitatea de a-ți petrece zilele libere în ritmu-ți propriu.

Leu

Ești mereu în centrul atenției, admirată de alții, atrasă de lux. Monaco e locul perfect pentru evadarea ta din cotidian, unde te poți bucura în voie de prezența Mediteranei și de opulența binecunoscută a atât de vizitatului de vedete Monte Carlo.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2