Ce zodii sunt afectate de eclipsa de lună din august 2017

De Adina Radu, pe
Eclipsa lunară din august 2017 de pe 7 august va aduce schimbări semnificative pentru câteva zodii. Eclipsa are loc în semnul Vărsătorului.

Luna August este una dintre cele mai puternice luni ale anului 2017 și va aduce schimbări și răsturnări de situație pe toate planurile.

Eclipsa lunară de pe 7 august este doar începutul acestor schimbări fiind urmată de eclipsa solară  de pe 21 august.

Berbec

2017 este anul unor noi începuturi pentru Berbeci. O dată cu eclipsa lunară din august vor simți cum cosmosul îi ghidează către acest nou capitol din viața lor, un capitol care va fi mai potrivit destinului pe care și-l doresc.

Toate relele vor ieși la suprafață, toți cei care i-au făcut rău Berbecului vor începe să iasă la suprafață, să-și primească pedeapsa karmică.

Leu

Și pentru Lei urmează o perioadă benefică. Vor începe să cearnă grâul de neghină și pentru asta se vor schimba, vor fi mai înțelegători și mai înțelepți. Întunericul se va transforma în lumină.

Eclipsele lunare înseamnă renunțare la tot ce îi ținea pe loc, la dobândirea unui curaj nebun de a lua frâiele vieții și de a-și urma visurile.

Vărsător

Vărsătorul nu e gata să renunțe la multe lucruri care îl țin departe de ceea ce-și dorește cu adevărat. Încă nu are încrederea că destinul îl va ajuta să își găsească adevăratul drum.

Având în vedere că eclipsa are loc în semnul Vărsătorului, acest semn ar trebui să se bucure cel mai mult de o reinventare, de un nou început.

Vărsătorul nu a avut un an prea bun până acum. Totul s-a dovedit prea volatil pentru el. Nicio grijă, totul s-a întâmplat cu un motiv, pentru a face loc pentru lucrurile bune ce vor urma de acum.

Nu trebuie să mai cauți în exterior pentru îndrumare și curaj, ci trebuie să cauți în interiorul tău.

Sursa foto 123rf

Citește și Mercur e retrograd în august! Care sunt zodiile afectate!

Citește și Schimbarea la Față. Tradiții și superstiții pe 6 august

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!