3 zodii care au noroc în luna martie

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 28 februarie 2018, 14:56
Luna martie 2018 vine cu o conjunctură favorabilă pentru trei dintre zodii. Ea aduce oportunități care se vor concretiza în proiecte interesante pentru cei care știu să profite de ele. 

Luna martie 2018 este marcată de schimbări pentru multe zodii, de noutăți, de ocazii deosebite, însă nativii au nevoie de curaj pentru a profita de el. Fiecare pas reprezintă un risc și cei care se tem de schimbare nu vor face progrese în luna martie. Este o luna care înseamnă la noi începuturi, la descoperiri uimitoare – nativii care privesc mai atent în jurul lor pot descoperi că au avut mult timp ”sub nas” o oportunitate bună.

Horoscop martie 2018 Leu

Nativii din Leu au parte de oportunități mai degrabă pe plan personal, în martie 2018, dar aceste oportunități necesită foarte mult curaj. Nativii din Leu care sunt prinși în relații ce nu le mai aduc fericirea au acum ocazia să se rupă din ele, dacă le-a fost teamă să facă asta până acum. Evenimentele din martie le vor da un plus de curaj sau îi vor face să înțeleagă că se pot descurca și singuri fără probleme.

Nativii care sunt singuri de ceva timp își vor da seama că oportunitatea a fost mereu ”sub nasul lor”, însă nu au văzut-o, din diverse motive. Poate să fie vorba de un coleg de serviciu, de un prieten mai vechi pe care acum îl vor vedea într-o altă lumină. Însă și de data aceasta este nevoie de mult curaj – curajul de a spune ceea ce simt.

3 zodii care au noroc în luna martie

3 zodii care au noroc în luna martie

Horoscop martie 2018 Scorpion

Luna martie 2018 vine cu schimbări pe plan profesional pentru mulți nativi din Scorpion. Dacă nu a început deja să se contureze, aceasta oportunitate va apărea pe parcursul lunii martie. Dar pentru mulți, ea se anunță deja, urmând ca în martie, ei să îndeplinească formalitățile de rigoare.

Chiar dacă nu pare neapărat un lucru bun în acest moment, schimbarea este de bun augur pentru toți nativi Scorpion, chiar și pentru cei care o fac fiind forțați de împrejurări. În scurt timp ei vor observa că a fost cel mai bun lucru care li se putea întâmpla.

Și pe plan personal, primăvara vine cu pași importanți pentru nativii Scorpion care vor începe o relație nouă sau vor face un pas important în cea actuală.

scorpion horoscop martie 2018

Horoscop martie 2018 Taur

Pentru Taur, oportunitățile din martie 2018 sunt în sfera profesională și apar mai ales la cei care își doreau de mult o schimbare, dar nu aveau curajul să o facă. Evident, mișcarea pe care o vor face va necesita curaj, ba chiar într-o doză foarte mare, dar evenimentele din marte le vor oferi imboldul necesar.

Poate apare o ocazie într-un loc asemănător sau un loc cunoscut, unde se vor duce cu inima împăcată, știind că totul va fi bine.

Taurii care sunt mulțumiți de locul lor de muncă s-ar putea să aibă de luat o decizie grea pentru că e posibil să apară și la ei o ofertă mai bună.

horoscop martie 2018 taur

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!