(P) Top 5 rochii de mireasă pentru vara lui 2021

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 iulie 2021, 18:39

Pentru orice femeie există o zi cu adevărat specială pe care și-o va aminti toată viața: petrecerea de nuntă. Și cu toate știm, că dincolo de emoțiile de a începe o nouă etapă în viața de cuplu, pentru ziua cea mare, cea care dă tonul întregului eveniment este chiar rochia de mireasă.

Toate miresele sunt cele mai frumoase femei în ziua lor specială și toate ne dorim să radiem de fericire și de bun gust. Pentru că suntem diferite și avem stiluri personale, există o mulțime de idei despre cum vrem să arate cea mai specială rochie din viața noastră. Căutăm totuși inspirație și modele de rochie de mireasă care ni s-ar potrivi, pentru că evident și în acest domeniu există tendințe.

Nunțile verii 2021 se anunță unele spectaculoase și puțin altfel decât cele cu care eram obișnuiți până acum. Nu mai este nevoie să amintim ceea ce știm cu toții: pandemia a schimbat regulile în multe dintre aspectele vieții noastre iar cele legate de evenimente nu sunt o excepție.

Cu un număr redus de invitați și necesitatea de a respecta câteva reguli în plus pentru sănătatea noastră în primul rând, nunțile verii 2021 se vor desfășura mult mai mult în aer liber și într-un cadru mai intim și mai relaxat. În grădini, pe terase, la piscină sau la malul mării, locațiile cele mai alese pentru vara lui 2021, cer și rochii de mireasă speciale: mai lejere, din materiale fluide, cu croiuri care permit lejeritate în mișcare și pe alocuri, ușor non conformiste.

Dincolo de tendințe însă, pentru a arăta cu adevărat spectaculos în ziua nunții, secretul este să alegi o rochie care te reprezintă cu adevărat și care să fie confecționată din materiale de cea mai înaltă calitate. 

Bridal Studio Pronovias este un concept inovator, ce pune la dispoziția viitoarelor doamne cele mai deosebite rochii de mireasă, din colecțiile unora dintre cele ami cunoscute branduri la nivel mondial. Creațiile Pronovias, White One, Nicole Milano si St Patrick te vor încânta cu rochii special concepute pentru a-ți evidenția frumusețea și feminitatea și impresionează prin rafinament, bun gust și execuție perfectă până la cel mai mic detaliu. 

Pentru vara anului 2021 iată care sunt este topul celor cinci modele de rochii de mireasă care vor fi potrivite pentru trendul petrecerilor în aer liber și nu numai:

  1. Rochii de mireasă din voal (P) Top 5 rochii de mireasă pentru vara lui 2021

Rochiile concepute din materiale fluide, fine și vaporoase, prinse pe un singur umăr sau cu tăieturi vor fi perfecte pentru nunta ta în aer liber sau cea de la malul mării. Îți vor da un aspect romantic, delicat, frumos și simplu în același timp și te vei potrivi cu locația aleasă.

  1. Rochiile cu funde, atașate mai ales pe partea din spate, dar și pe umăr sunt un trend la nivel internațional. Vei fi exact acea apariție plină de stil, elegantă și clasică, dar îndrăzneață în același timp.(P) Top 5 rochii de mireasă pentru vara lui 2021
  2. Rochiile cu mâneci statement sunt la fel de căutate de către miresele cu o personalitatea mai îndrăzneață. Mânecile bufante îți vor da un aer retro dar croiurile moderne te vor face o apariție de neuitat pentru o mireasă a verii 2021.(P) Top 5 rochii de mireasă pentru vara lui 2021
  3. Rochiile cu mărgele, cristale și paiete nu lipsesc nici anul acesta. Pentru un touch glam nu aveau cum să lipsească din colecții tocmai aceste elemente care mereu au fost aduse în excuțiile rochiilor de mireasă. Pentru un accent de star de la Hollywood și un aspect rafinat, sunt o alegere inspirată, indiferent că aceste elemente sclipitoare sunt aplicate pe rochii sirenă, de tip A sau pe rochii cu croiuri simple din organza sau voal.(P) Top 5 rochii de mireasă pentru vara lui 2021
  4. Rochiile cu volane sunt o altă alegere pentru miresele îndrăznețe. Perfecte pentru o petrecere în grădină, pe un domeniu sau chiar la piscină, o rochie cu volane te va face să fii o apariție surprinzătoare dar și delicată în același timp. 
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!