(P) Sloop Your Style, cu o super-campanie în Mega Image!

De unica pe

Poartă cu mândrie fructe și legume! Nu este doar un slogan de campanie, ci este unul dintre cele mai sănătoase îndemnuri pe care ți le putem transmite!

Adaugă un plus de stil ținutei tale de zi de zi, fie că mergi în oraș, la plajă sau – chiar recomandăm – la sală, cu una dintre gențile personalizate, ediție limitată, concepute de designerii gustului de la SLooP.

Ce ai de făcut? Doar bine pentru tine! Răsfață-te cu orice SLooP cumpărat din Mega Image, savurează-l în tihnă, acasă, la birou, sau chiar în fugă, pe drum spre sală. Înscrie bonul achiziției pe www.sloop.ro și alege-ți geanta care ți se potrivește cel mai bine – numai bună de luat la birou, termoizolantă – pentru plajă, sau sport – perfectă pentru sală sau Yoga.

Înscrie-te în campanie până nu mai târziu de 24 iunie și noi îți ținem pumnii, să câștigi fix geanta pe care o dorești.

Și nu uita, cu sau fără premiu, oricum ești câștigător – cu fiecare SLooP pe care îl savurezi, te bucuri de smuti-ul perfect pentru organismul tău și te încarci numai cu bine, vitamine și energie, doar din fructe și legume. Pentru că asta este SLooP – tot ce e mai bun din fructe și legume, fără zahăr, fără conservanți și niciodată din concentrat!

Așa că hai până în cel mai apropiat Mega Image, ia-ți SlooP-ul preferat și doza de noroc pentru ziua de azi!