(P) Decolorare, vopsire și balayage fără fire rupte? Acum este posibil!

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 iunie 2021, 15:12
Un păr frumos ne oferă mereu acel imbold de încredere în sine de care avem nevoie. Dacă însă ți-e teamă ca firul de păr să nu fie distrus în procesul de decolorare și vopsire, am găsit soluția.

L’Oréal Professionnel Paris a lansat gama Serie Expert Metal Detox, după 7 ani de cercetare si 9 patente înregistrate, un proces revoluționar, care inovează modul clasic de colorare, balayage și decolorare. Noua tehnologie exclude ruperea firului de păr cu până la 87%* și ajută la construirea unor rezultate fidele de colorare 100%**.

De-a lungul timpului, procesul de colorare, balayage și decolorare s-a sfârșit de mai multe ori cu fire rupte de păr sau prin rezultate finale nesatisfăcătoare, chiar și pe un păr sănătos. Dar care este explicația din spatele acestei probleme?

După șapte ani de studiu, oamenii de știință de la Universitatea Ioannina, în colaborare cu echipa de cercetare L’Oreal Professionnel Paris, au găsit-o. Este vorba despre metalele depozitate în interiorul firului de păr, care facilitează ruperea acestuia și obținerea unei culori diferite față de așteptări. Mai exact, în timpul procesului de colorare, balayage și decolorare, metalele din interiorul firului de păr interacționază cu compușii oxidanți din vopsea și cauzează ruperea firului de păr sau colorarea lui într-un mod neuniform.

(P) Decolorare, vopsire și balayage fără fire rupte? Acum este posibil!

Experții în hairstyling deja sunt cuceriți de gama Serie Expert Metal Detox. Nicoleta BârsanTrainer Artist L’Oréal Professionnel Paris, Salon Kun Amo, a spus: „O experiență unică! Acest sistem revoluționar de detoxifiere protejează firul de păr împotriva depunerii particulelor nocive, făcându-l mai puțin permeabil. Este de un real ajutor în privința obținerii unor culori vii, luminoase și a unui balayage perfect. Clientele mele sunt fericite, iar timpul petrecut în salon este parcă mai scurt ca niciodată”.

La rândul său, Alexandru BălășescuTrainer Artist L’Oréal Professionnel Paris, Salon One Studio by Alexandru Bălășescu, consideră că „Metal Detox este o gamă de produse extraordinară”. El a adăugat, de asemenea: „Ajută la eliminarea metalelor din fibra capilară, părul devine mai rezistent la rupere, reflexe mai intense, mai accentuate. Ajută la susținerea reflexelor fragile (arămiu, cenușiu), iar firul de păr este mai luminos și mătăsos la atingere”.

Cum funcționează gama Serie Expert Metal Detox de la L’Oréal Professionnel Paris

(P) Decolorare, vopsire și balayage fără fire rupte? Acum este posibil!

L’Oréal Professionnel Paris a găsit însă soluția. Aceasta vine sub forma unei molecule puternice, care are capacitatea de a neutraliza metalele din interiorul firului de păr. Este vorba despre glicoamină, care stă la baza produselor folosite de protocolul din gama Serie Expert Metal Detox.

Această moleculă este suficient de mică încât să penetreze firul de păr. Odată intrată în firul de păr, ea poate cuprinde întreaga cantitate de metal din acesta și o neutralizează. Astfel, asigură un proces de colorare, balayage și decolorare de succes.

„Este singurul agent activ suficient de puternic care să poată pătrunde și neutraliza metalele din interiorul firului de păr”, a spus Charlotte Feltin, Head of L’Oréal Haircare Laboratories. „Integritatea firului de păr este menținută, iar oxidantul își face treaba cu ușurință”.

Gama Serie Expert Metal Detoxa fost testată în cadrul a 102 teste instrumentale și peste 1000 de teste VIVO, cu rezultate impresionante. Cercetătorii au descoperit că riscul de rupere a firului de păr scade cu până la 87%*, iar șansa de a obține culoarea dorită este de 100%**.

Cei trei pași din gama Serie Expert Metal Detox

(P) Decolorare, vopsire și balayage fără fire rupte? Acum este posibil!

Gama Serie Expert Metal Detox este un proces în trei pași, care are loc în salon și care garantează că părul tău va arăta sănătos și frumos după colorare, balayage și decolorare.

Primul pas îl reprezintă Spray-ul Pre-Tratament, care se folosește de la vârf la rădăcină în repetări succesive, de la o distanță de 20 de centimetri față de păr. Se lasă să se usuce în aer liber, după care se începe procesul de colorare, balayage sau decolorare.

Pasul doi constă în aplicarea șamponului cremă anti-metale, care detoxifică întregul păr. Se clătește bine părul ulterior. Se poate aplica de două ori.

Ultimul pas are rolul de a proteja fibra de depozitarea de noi metale. Se aplică crema de îngrijire timp de un minut, apoi masca de protecție între un minut și 15 minute.

Pentru a păstra rezultatele acasă, este foarte importantă întreținerea. Kit-ul de home maintenance de la L’Oréal Professionnel Paris cuprinde un șampon de curățare anti-metal (fără sulfați) și o mască de protecție împotriva depozitării metalelor, care nu doar că protejează părul, ci îi conferă și un parfum delicios de citrice și lemn moscat.

Rezultatele sunt semnificative, după cum spune Manuela Chiru, Trainer Artist L’Oréal Professionnel Paris. Cele pe care le-a observat ea sunt:

  • fără păr deteriorat după o decolorare la nivel ridicat;
  • părul are luciu și este mai luminos după decolorare;
  • am avut o uniformizare a culorii 100%;
  • aplicare mai ușoară a vopselei și a decolorantului după ce am aplicat Metal Detox;
  • produsele au un miros foarte diferit și plăcut.

Descoperă mai multe despre gama Serie Expert Metal Detox pe site-ul oficial L’Oréal Professionnel Paris.

*Test instrumental: procedura tehnică Spray Pre-tratament + șampon + mască

**Niciun impact negativ asupra deschiderii și absorbției optimizate a culorii părului.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!