(P) De unde se cumpară criptomonede în condițiile cele mai avantajoase?

De unica pe

Datând de relativ puțin timp, tranzacția cu criptomonede are o istorie de numai 10 ani. Datorită evoluției tehnologiei și modificării modalităților în care oamenii aleg să îți plaseze economiile, această piață este extrem de dinamică și se bucură de o atenție din ce în ce mai mare. Fiind vorba despre monede virtuale, tranzacționarea se desfășoară exclusiv online și implică o serie de condiții de securitate sporite.

Apariția primei monede virtuale Bitcoin în 2009 a stârnit multe controverse și a fost privită cu suspiciune de mulți dintre susținătorii tranzacțiilor clasice cu monede reale.   Însă timpul a arătat că existența lor nu este o întâmplare, ci este o realiate a nivelului de evoluție al lumii în care trăim. Acest domeniu este acceptat pe o scară din ce în ce mai largă și se bucură de apreciera tot mai multor cumpărători.

Pentru a tranzacționa astfel de monede este nevie de platforme specializate, care ținând pasul cu tendințele sunt și ele din ce în ce mai numerose. Toate aceste platforme pun accentul pe modalitatea de utilizare și pe siguranța pe care o oferă clienților. Unele dintre ele au caracteristici ce oferă accesibilitate de oriunde din lume, altele vin cu o serie de aspecte menite să se plieze mai bine pe nevoile clienților din anumite regiuni.

Pe piața din România una dintre cele mai promițătoare și mai populare platfome de tranzacționare criptomonede este BitMahavi.com. Modalitatea de interacțiune este prietenoasă, instrumentele de evaluare și decizie sunt nuanțate și practice. Iar aspectul cel mai important, menit să vă atragă să o încercați este reprezentat de modalitatea de plată simplă, ratele de schimb avantajoase și comisionele transparente. Aici principiul de funcționare agreat este: Cumpara criptomonede și vinde criptomonede în cele mai simple și avantajoase condiții!

De ce să utilizați platforma BitMahavi pentru a cumpăra criptomonede?

Cei care au avut încredere în acest tip de monede virtuale și au ales să le cumpere încă de la apariția lor pe piață au avut de câștigat. Valoarea lor a crescut de mai bine de o sută de ori de la momentul lansării. A cunoscut și perioade de scădere bruscă, dar și momente de revenire spectaculoasă. Cert este că celor care au decis să își păstreze economiile în acest tip de plasamente le-au adus avantaje importante atât pe temen mediu, cât și pe termen mai lung.

Un rol esențial în siguranța tranzacțiilor revine platformei pe care alegeți să tranzacționați. Fiecare trader, în funcție de nivelul la care se situează, are nevoie de o serie de facilități și instrumente de analiză care să îl ajute în analiza trendurilor și în luarea celei mai bune decizii de cumpărare. Tocmai de aceea opțiunea pentru platforma mai sus menționată este o alegere inspirată ce vine cu următoarele avantaje:

 • Permite tranzacționarea celor mai importante tipuri de monede Crypto și Fiat.
 • Oferă o modalitate simplă și intuitivă de creare a unui cont și de utilizare a principalelor instrumente de analiză financiară.
 • Pune la dispoziția clienților toate datele de transfer necesare în timp real.
 • Tool-urile și elementele de analiză a graficelor pot fi personalizate în funcție de experiența și nivelul de cunoștințe al oricărui trader.
 • Pună la dispoziție servicii adaptate pieței de tranzacționare din România.
 • Toate comisioanele și taxele sunt avantajoase.
 • Schimbul, în funcție de criptomoneda aleasă, durează cât mai puțin timp cu putință.
 • Garantează cele mai bune condiții de siguranță a datelor operațiunilor.
 • Asigură cele mai avantajoase cursuri pentru a cumpăra și a vinde criptomonede.
 • Oferă suport online permanent tuturor clienților doritori să solicite informații.
 • Dispune de o rețea de ATM-uri la care se pot face tranzacții și ridicări de numerar.

Așadar există suficiente motive pentru a încerca și de a alege modalitatea de tranzacționare oferită de această platformă performantă și adaptată pieței din România.

Cum se realizează cumpărarea de criptomonede prin intermediul unei platforme?

În cele mai multe cazuri, există posibilitatea de a testa o platformă fără să fie nevoie să vă înregistrați. Însă pentru a vă bucura de toate funcționalitățile ei va fi necesar să vă creați un cont. Odată creat acest cont va trebui să începeți să vă informați în legatură cu criptomoneda pe care o alegeți spre tranzacționare, în privința instumentelor disponibile ce vă sunt necesare pentru analiza și efectuarea graficelor, și despre ce strategii și metode de tranzacționare este recomandat să folosiți pentru acest tip de schimburi.

Dat fiind faptul că este vorba despre o piață care nu este reglată de nicio autoritate, schimburile sunt libere, decurg rapid și au comisioane mult mai mici. Însă datorită volatilității specifice și posibilității de a suferi modificări bruște, este recomandat să vă luați toate măsurile necesare pentru protecție și să știți la ce riscuri vă expuneți.

Tranzacțiile realizate pe aceste platforme se supun celor mai stricte condiții de securitate. Ele sunt garantate atât de creatorii de criptomonede, cât și de administratorii platformei pe care alegeți să o folosiți. Dar la fel de important este și să aveți grijă cum expuneți datele legate de portofelul vostru public sau privat.

Pentru a cumpăra criptomenede în cele mai avantajoase condiții accesați site-ul Bitmahavi.com!