(P) Bijuterii cu accent pentru vara 2021. Recomandări de la specialiști

De Unica.ro, pe

La 1 iulie, în București pe strada Mendeleev nr.26, s-a deschis Galeria Accent. Un loc superb, plin de rafinament și eleganță, asemeni bijuteriilor cu care ne-au obișnuit de atâția ani. 

Cu această ocazie, reporterii unica.ro au vorbit cu specialiștii de la comaccent.ro despre bijuteriile care sunt în tendințe în această vară și ne-au spus că, în acest anotimp ținutele sunt accesorizate în special cu bijuterii cu pietre în culorile naturii. De la verdele frunzelor, la albastrul mării și până la galben și portocaliu care amintesc de soare. Mai multe despre bijuteriile verii te lăsăm să descoperi în interviu.

Reporter: Bijuteriile pot fi detaliul care te pot face remarcată și completează o ținută? Tendințele și preferințele se schimbă de la an la an? Ce se poartă anul acesta în materie de bijuterii?

Liviu Matei: În general, bijuteriile sunt menite să completeze aparițiile noastre. Ele vin ca o extensie a stilului nostru vestimentar. Totuși achiziționarea și purtarea bijuteriilor este o plăcere aparte și poate spune multe despre noi ca personalitate. 

Tendințele sunt într-adevăr schimbătoare, dar la fel ca în lumea modei trend-urile în materie de bijuterii sunt ciclice, ceea ce era la modă ieri va reveni, cu siguranță peste ceva timp, ușor readaptat. 

Anul acesta se pune foarte mult accent pe perle, lanțuri supradimensionate, talismane (Charm-uri), modelele asimetrice, abstracte și piese în culori aprinse. 

(P) Bijuterii cu accent pentru vara 2021. Recomandări de la specialiști

Reporter: Cum ar trebui să combinăm bijuteriile anul acesta? 

Liviu Matei: Asocierile îndrăznețe de stiluri sunt din ce în ce mai vizibile anul acesta. Este important totuși să ținem minte că trebuie să existe un singur punct de interes și să nu exagerăm cu accesorizarea.(P) Bijuterii cu accent pentru vara 2021. Recomandări de la specialiști

Reporter: Ați deschis Galeria Accent. Ce putem vedea aici și prin ce se remarcă această galerie? 

Liviu Matei: Galeria Accent este un concept aparte. Este mai mult decât un magazin de bijuterii, este o întreagă experiență vizuală și spirituală, un adevărat răsfăț pentru iubitorii de bijuterii. Galeria se remarcă prin faptul că aduce laolaltă universul pietrelor naturale, eleganța bijuteriilor de calitate, originalitatea pieselor lucrate manual și luxul bijuteriilor din aur și diamante. În plus, oricine ne va călca pragul va avea la dispoziție o întreagă echipă de profesioniști gata să ofere cea mai bună consiliere. Un alt aspect important este faptul că vom avea zone special dedicate evaluării, expertizării și recondiționării bijuteriilor vechi sau de lux. 
(P) Bijuterii cu accent pentru vara 2021. Recomandări de la specialiștiReporter: Cum putem să ne dăm seama că o bijuterie este una de calitate? Cum le putem evalua, fără să fim, totuși, cunoscători? La ce trebuie să fim atenți? 

Liviu Matei: Sunt mulți factori care determină dacă o bijuterie este de calitate sau nu. Unii dintre ei se pot vedea cu ochiul liber precum: modul în care aceasta este lucrată, manual sau turnată, cât de frumos sunt asortate pietrele între ele sau cât de atent sunt puse pietrele. Un alt factori important este cât de drepte sunt tăbliile bijuteriei, dacă sunt toate la fel. Pentru mai multe detalii legate de calitatea bijuteriei pe care o dețineți, va trebui să apelați la bijutieri, deoarece calitatea nu se rezumă doar la factorii menționați mai sus. Detaliile legate de calitatea metalului și a pietrelor folosite sunt adesea cele care contează cel mai mult, iar un gemolog vă poate răspunde cu ușurință la toate întrebările pe care le aveți.

(P) Bijuterii cu accent pentru vara 2021. Recomandări de la specialiști
Reporter: Vorbim adesea despre unicitate în ceea ce privește bijuteriile. Ce înseamnă mai exact asta?

Liviu Matei: Unicitatea unei bijuterii este conferită de mai mulți factori precum: procesul creării piesei, creativitatea design-ului și raritatea și calitatea pietrelor folosite. Toți acești factori transformă o bijuterie obișnuită, într-una de excepție, aparte, unică.

Reporter: Oferiți garanție pe viață la bijuteriile pe care le puneți la dispoziția clienților? 

Liviu Matei: Pentru fiecare bijuterie achiziționată de la noi clienții noștri beneficiază de servicii de reparații și mentenanță gratuite. Tot ceea ce facem este din pasiunea pentru bijuterii și ne dorim ca oamenii, care aleg să cumpere de la noi, să se bucure cât mai mult timp de creațiile noastre.

(P) Bijuterii cu accent pentru vara 2021. Recomandări de la specialiști

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!