Antrenament înainte de culcare. Carmen Brumă te învață cum să-ți lucrezi mușchii din zona pelviană

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 17:00
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea și viața sănătoasă, în general, și te îndeamnă și pe tine să faci sport, indiferent de cât de aglomerat sau obositor este programul tău zilnic. 

Astăzi, Carmen ne arată cum ne putem lucra mușchii din zona pelviană, chiar înainte de culcare. Doar 3 minute sunt suficiente pentru a antrena această zonă, de cele mai multe ori ignorată de femei. „Aceste exerciții ar trebui să facă parte din ritualul de îngrijire al oricărei femei, pentru că se adresează mușchilor din zona pelviană, mușchi care, odată cu trecerea timpului, și din multe alte cauze, ajung să se slăbească, să se degradeze, iar peste 50% dintre femei suferă de incontinență urinară”, ne-a mărturisit Carmen.

Hidratarea, necesară și înainte de culcare, și la trezire

Pentru că vorbim de niște exerciții făcute înainte de culcare, nu uita să bei un pahar de apă. Carmen Brumă recomandă apa minerală naturală Bucovina 2Go, care nu doar că este o apă perfect echilibrată, dar are și un ambalaj special, creat pentru persoanele active, cărora sportul nu le lipsește din program.

Dimineața, imediat după ce te-ai trezit, este de asemenea foarte important să bei apă, chiar dacă nu ți-e sete, pentru că organismul are nevoie de hidratare după o perioadă de 7 – 8 ore de pauză.

Un circuit special conceput pentru zona pelviană, pe care îl poți face în doar 3 minute

Urmărește clipul de mai sus și vezi ce exerciții ne-a propus Carmen pentru zona pelviană. Aceste exerciții pot fi făcute oriunde, chiar și în pat, seara înainte de culcare. De data aceasta, chiar nu ar trebui să mai avem nicio scuză, nu-i așa? La mijloc e sănătatea noastră!

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!