Antrenament de prânz, pentru brațe

De Unica.ro pe
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea și te provoacă și pe tine la o viață echilibrată și sănătoasă! Indiferent de programul tău zilnic, sau de stilul de viață, Carmen îți arată cum poți face sport în doar 3 minute pe zi, pentru o stare de sănătate optimă și, de ce nu, pentru silueta mult visată!

Și pentru că brațele sunt adesea considerate o zonă-problemă de către femei, Carmen Brumă ne arată azi cum putem face un antrenament rapid, dar foarte eficient, pentru această zonă. Nu ai nevoie de niciun echipament special, însă te poți folosi de două sticle de apă ca și greutăți.

Primul pas atunci când faci mișcare: hidratează-te!

Carmen Brumă ne recomandă apa minerală naturală Bucovina 2Go, care nu doar că este o apă perfect echilibrată, dar are și un ambalaj special, creat pentru persoanele active, cărora sportul nu le lipsește din program.

Te poți folosi cu ușurință, pentru acest antrenament, de două sticle de Bucovina 2Go!

Brațe lucrate în doar 3 minute pe zi

Urmărește clipul de mai sus și vezi ce exerciții ne propune Carmen pentru zona brațelor. Aceste exerciții pot fi făcute oricând și oriunde, chiar și în pauza de prânz de la serviciu, pentru că sunt rapide și foarte eficiente.

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO