7 reguli pe care nu trebuie să le respecți când ai întâlniri romantice

Înainte de emanciparea femeii, înainte de apariția telefoanelor inteligente erau niște reguli destul de stricte în privința întâlnirilor romantice. Acestea nu se mai aplică în zilele noastre, dar ar trebui să le citești, chiar dacă sunt de modă veche și ți se vor părea ridicole.

O regulă care te poate împiedica să îți găsești fericirea este cea care obligă bărbatul să preia inițiativa când vine vorba de invitația la prima întâlnire. Este o regulă demodată și de-a dreptul sexistă.

  • Un bărbat trebuie să vină să te ia de acasă

Încă o regulă sexistă. Pentru siguranța ta, la prima întâlnire nu da adresa de acasă și stabilește un loc public de rendez-vous.

  • Bărbatul merge întodeauna pe partea trotuarului de lângă carosabil

O regulă care datează de pe vremea când în loc de mașini erau căruțe care puteau agăța rochiile voluminoase ale femeilor punându-le viața în pericol. În zilele noastre nu mai circulă căruțe și viața fiecărui om este valoroasă, nu numai a femeilor.

  • Bărbatul trebuie să aducă flori sau un mic cadou

Da, poate e un gest frumos, dar nu trebuie să fie obligatoriu. Ce face o femeie după ce primește flori sau o pungă de cadou în cadrul unei întâlniri? Le pune în poșetă și le poartă cu ea la restaurant sau la cinema?

  • Bărbatul trebuie să plătească totul

Masculinitatea sau bărbăția nu se măsoară în numărul banilor pe care îi ai pe card, așa că, plata în cadrul primelor întâlniri trebuie să fie echitabilă, ori se plătește nemțește, ori fiecare își plătește consumația. De avut în vedere dacă vrei să comanzi homar sau stridii.

  • Primul vostru sărut trebuie să fie spectaculos

Nu există niciun barometru când vine vorba de sărut. Nu ar trebui să ai așteptări mari ca după o primă întâlnire să aveți parte de un sărut spectaculos. Nici nu ar trebuie să condiționeze o a doua întâlnire.

  • A treia întâlnire înseamnă sex

Nu există o asemenea regulă. Nu datorezi nimănui nimic. Relațiile sexuale trebuie să fie consimțite și nu trebuie să aibă reguli de acest gen. Nimeni nu trebuie să vă judece că alegeți să întrețineți relații sexuale la prima, a doua sau a trei întâlnire.

Sursa foto 123rf

Citește și Cine plătește la prima întâlnire?

Citește și 50 de întrebări pe care să le pui la prima întâlnire

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: