Victor Socaciu, internat de urgență la Spitalul de Nefrologie. Artistul a dezvoltat complicații după transplantul de rinichi

De Unica.ro, pe

Interpretul de muzică folk Victor Socaciu a fost internat de urgență la Spitalul Clinic de Nefrologie „Carol Davila” din București. Artistul, care a suferit un transplant de rinichi în urmă cu trei ani, a acuzat probleme renale, informează Gândul. Artistul suferă și de diabet. În aprilie 2021, solistul a fost infectat cu COVID-19, fiind internat timp de 3 săptămâni.

Victor Socaciu, internat de urgență la Spitalul de Nefrologie. Artistul a dezvoltat complicații după transplantul de rinichi

Artistul ar fi contractat virusul în timpul festivalul folk de la Breaza. „În sala în care vom performa, live, vom avea o mână de spectatori, pur și simplu pentru atmosferă. Pentru crearea unei atmosfere, să nu cântăm la un perete, ci să cântăm la 20 – 30 de oameni și atunci acel schimb energetic pe care îl presupune dialogul artistic să fie posibil”, spunea, la momentul respectiv, Victor Socaciu.

Pe 27 august 2021, Victor Socaciu a scris în mediul online că, în ultima perioadă, a avut câteva „probleme de sănătate”, însă că lucrurile se îndreaptă spre normalitate.

„Dragi prieteni, din păcate în ultima perioadă am avut câteva probleme de sănătate. Mă bucur să vă spun că acum sunt bine, dar încă în convalescență. Ca urmare, nu voi putea participa la evenimentul de sâmbătă, 28 august, la Brașov Folk Fest. Vă îmbrățișez cu drag și vă asigur că ne vom revedea în septembrie! România cântă!”, a scris solistul atunci în mediul online.

Artistul a ajuns la dializă în anul 2009, ca urmare a unui diabet care i-a generat insuficiență renală cronică. I s-a recomandat transplantul, ca unică soluție pentru a scăpa de dializă, iar artistul s-a înscris pe lista de transplant. După o lună de zile, Victor Socaciu a fost anunțat că s-au găsit rinichi compatibili, fiind apoi operat la Cluj.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!