Vedete sexy cu nasul mare

De Diana Zagrean, pe

Perfecţiunea fizică pare obligatorie pentru a obţine faima şi bani, dar există şi excepţii. Vezi care sunt acele celebrităţi cu nasul foarte lung, coroiat, strâmb sau borcănat care reuşesc să fie sexy. Uite cum personalitatea şi bunul gust pot să facă un defect fizic aproape invizibil.

Adrien Brody

După rolurile din Pianistul, The Darjeeling Limited şi Midnight in Paris, Adrien Brody nu s-a ales doar cu un Oscar, dar şi cu respectul cinefililor de pretutindeni. Cum reuşeşte el să fie atât de sexy, deşi nu este tocmai un bărbat frumos în sensul clasic al cuvântului?

Barbra Streisand

Nasul ei a fost de multe ori subiect de glume şi chiar controverse. Actriţa, acum în vârstă de 71 de ani, a reuşit mereu să fie elegantă, amuzantă şi talentată în ciuda nasului proeminent. În plus, în tinereţe, mulţi bărbaţi ar fi dat orice să facă parte din cercul ei intim.

Vedete sexy cu nasul mareIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Javier Bardem

Mulţi bărbaţi sexy ai Hollywood-ului sunt foarte simetrici. Poate datorită originilor sale spaniole, Javier Bardem nu are nevoie de un nas perfect pentru a face femei ca Scarlett Johansson sau Penelope Cruz să tremure de emoţie.
A câştigat multe premii mari în cinematografie şi a avut multe femei frumoase, cu un şarm irezistibil, toate, în ciuda nasului mare şi strâmb.

Gisele Bundchen

Nu numai că reprezintă frumuseţea în toată lumea, dar actriţa şi fotomodelul german din Brazilia a prezentat haine şi lenjerie pe cele mai mari scene ale globului.
Deşi are un ans destul de lung şi mare, Gisele Bundchen a devenit un simbol al frumuseţii inteligente şi a avut o relaţie lungă cu Leonardo DiCaprio.

Clive Owen

Un alt exemplu de bărbat care reuşeşte să adune femeile în sala de cinema fără să fie tocmai frumos este şi Clive Owen.
Cu imaginea lui de bărbat elegant, misterios şi inteligent, Clive Owen reuşeşte mereu să ne facă să uităm că nasul lui este foarte mare şi strâmb. Cine zice că numai perfecţiunea este sexy?

Taylor Lautner

Mult mai tânăr şi membru al unei generaţii obsedate de perfecţiunea fizică, Taylor Lautner a reuşit să înnebunească tinerele cu rolul de vârcolac bronzat şi îndrăgostit din seria Twilight – Saga Amurg.
Când ai aşa bicepşi de prezentat şi când ochii tăi sunt aşa pătrunzători, cui îi mai pasă că nasul îţi ocupă o mare parte din faţă?
Vezi GALERIA FOTO cu vedete care reuşesc să fie sexy, în ciuda nasului mare.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!