Văduva lui Kobe Bryant și-a dat propria mamă afară din casă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 22 septembrie 2020, 15:22

Scandal în familia regretatului baschetbalist Kobe Bryant (23.09.1978 – 26.06.2020).  Vanessa Bryant, văduva sportivului, și-a dat propria mamă afară din casă și i-a cerut înapoi mașina oferită în dar.

Deși a fost alături de ea în ultimele luni și a susținut-o emoțional după tragica moarte a lui Kobe și a fiicei lor, mama Vanessei, Sofia Urbieta Laine, s-a trezit izgonită din casă de fiica sa.

„Mi-a spus: Vreau să pleci din această casă. Mai mult, mi-a zis că își vrea și mașina înapoi, și o vrea acum”, a mărturisit mama Vanessei, într-un interviul, potrivit presei străine. Femeia a declarat că nu cunoaște motivele pentru care fiica ei a izgonit-o.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Sofia Urbieta locuia cu fiica și celelte două nepoate într-o vilă uriașă, în orașul Irvine, California. Vanessa Bryant a moștenit averea impresionantă și afacerile lui Kobe Bryant după moartea sa.

Vedeta NBA, Kobe Bryant, a murit la vârsta de 41 de ani, după ce elicopterul în care călătorea cu una dintre fiicele sale, Gianna Maria (13 ani), s-a prăbușit în orașul Calabasas din California.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!