Regina Elisabeta a II-a, glumă despre propria moarte

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 ianuarie 2022, 17:10

Regina Elisabeta a II-a (95 de ani) a glumit pe seama morții sale într-un moment haios alături de cercetătorul, autorul și jurnalistul David Attenborough (95 de ani). Regina și jurnalistul au lucrat în anul 2018 la documentarul „The Queen’s Green Planet”, menit să pună bazele unei rețele globale de păduri protejate în fiecare dintre țările din Comunitatea Națiunilor (Commonwealth), organizație interguvernamentală a 53 de state membre independente.

Regina Elisabeta a II-a, glumă despre propria moarte

Regina a pus totodată bazele campaniei caritabile The Queen’s Green Canopy, în onoarea Jubileului ei de Platină (70 de ani de domnie), cu scopul încurajării tuturor oamenilor să planteze mai mulți copaci. Vorbind despre această campanie cu David, Regina Elisabeta a II-a a făcut o glumă haioasă, dar și morbidă.

Vorbind despre impactul schimbărilor climatice în următorii 50 de ani asupra copacilor plantați de Regină, suverana a glumit: „Nu voi mai fi aici, totuși”. David a chicotit. Pentru Radio Times, jurnalistul a declarat că avea emoții referitoare la proiectul derulat alături de monarh.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Prințul Philip, acuzat în repetate rânduri că a înșelat-o pe Regina Elisabeta a II-a

Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Kate Middleton și Prințul William și-au deschis propriul canal de YouTube

Regina Elisabeta a II-a i-a retras prințului Andrew toate distincțiile militare și titlul de Alteță Regală

„Da, a existat o anumită teamă pentru că tot felul de lucruri ar fi putut merge prost. Au fost problemele de natură geografică, palatul aflându-se într-o zonă aglomerată, unde se aud sirenele poliției și ale ambulanțelor, ceea ce a făcut filmarea mai dificilă”, a explicat David Attenborough.

„A fost un privilegiu, desigur, o ocazie minunată. A fost foarte grațioasă, deloc solemnă și foarte bună la a-i face pe oameni să se simtă în largul lor”, a mai spus naratorul.

În 1986, pentru realizările sale profesionale, Regina i-a oferit lui David rangul de cavaler. Un an mai târziu, însă, între cei doi au apărut tensiuni în timpul în care lucrau împreună la o producție BBC. David a fost apostrofat de Regină după ce i-a sugerat acesteia din urmă să-și schimbe ținuta. Ulterior, Regina și jurnalistul au depășit momentul.

Sursă: Express.co.uk

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!