Șoc! Monica Anghel și-a vopsit părul roz: “A fost o propunere indecenta”

De Mădălina Manole, pe
Monica Anghel demonstrează că este o femeie curajoasă, nonconformistă și total lipsită de inhibiții. Artista a decis că este momentul pentru o nouă schimbare radicală de look, însă, de data aceasta, a ales o culoare extravagantă, cu care a reușit să surprindă pe toată lumea. 

Monica Anghel și-a vopsit părul într-o o nuanță de roz foarte aprins, o nuanță pe care nu multe femei ar avea curajul să o poarte. Spre surprinderea artistei, care se aștepta și la critici dure din partea prietenilor virtuali, comentariile au fost doar de apreciere și felicitare.

Monica Anghel

Sunt extrem de fericită să port această culoare frumoasă și vibrantă. Este ca o sticlă de șampanie pe care, înainte să o deschizi, o agiți bine de tot. A fost o propunere indecentă, dar magnifică. Fac niște schimbări majore în viața mea, o să vorbim despre toate pe parcurs.” – a anunțat Monica Anghel pe contul său de Facebook.

Monica Anghel

Monica Anghel este într-o formă de zile mari, semn că a depășit cu bine operația la coloană pe care a făcut-o în această vară. Totodată, Monica ține dietă la recomandarea medicului și a reușit să slăbească 6 kilograme în doar 3 săptămâni.

Citește și –  Dieta nouă cu care Monica Anghel a slăbit 6 kg în 3 săptămâni

Citește și – Poze de colecţie: Mai ştii cum arăta Monica Anghel la debut?

Sursă foto: captură video Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!