Ritualul de frumuseţe al Andreei Berecleanu

De Carmen Ghibuțiu, pe Ultimul update Marți, 31 august 2021, 12:52
Rutina zilnică de îngrijire

Printre trucurile de frumuseţe ale Andreei Berecleanu un loc important  îl ocupă somnul de minimum opt ore. În privinţa ritualului zilnic de îngrijire pentru corp, preferă crema sau  uleiul pentru hidratare ori uleiul pentru corp şi păr. (Foto: Radu Chindriş/Arhiva UNICA)

În privinţa tenului, dimineaţa mi-l împrospătez cu apă termală Ivatherm, apoi aplic crema personalizată Universkin şi factorul de protecţie. În privinţa corpului,  din rutina de îngrijire zilnică nu lipsesc crema sau uleiul pentru hidratare ori uleiul pentru corp şi păr.

Produse preferate de make-up

Fond de ten Shiseido cu factor de protecţie, Touche Éclat de la Yves Saint Laurent, mascara Hypnôse de la Givenchy, ruj hidratant de la Guerlain într-o nuanţă naturală sau Carmex.

Bad Hair Day

Un truc de frumuseţe pe care-l aplic mereu dacă se întâmplă să am „Bad Hair Day“: coada de cal şi produsul anti-frizz de la Moroccanoil.

Cel mai bun truc de frumuseţe

Somnul de minimum opt ore şi serumul Origins, care hidratează în profunzime.

Tratamente la salon

Dedic câteva ore pe săptă-m­â­nă masajului corporal, combin la Bella Medical Spa procedurile pentru faţă, gât şi decolteu Mobilift şi Pelleve (radiofrecvenţă), pentru refacerea colagenului, strălucire şi estomparea ridurilor fine. De asemenea, pe parcursul unui an, fac două cure de detoxifiere şi hidrocolonterapie.

andreea berecleanu radu chindris unica

Dietă

Nu ştiu dacă se poate numi o dietă, dar ştiu sigur că nu este personalizată. Este rezultatul cunoaşterii propriului organism şi a reacţiilor acestuia în raport cu anumite alimente. De ceva timp am început să consum multe lichide, sub formă de ceai, sucuri, ciorbe, supe. Mă abţin de la dulciuri şi produse făinoase, dar nu le refuz ocazional.

andreea berecleanu radu chindris unica

Prioritate

La întrebarea care e partea corpului căreia îi acord cea mai mare atenţie, voi  răspunde altfel: mă ocup în mod special de ceva ce acoperă tot, corp şi faţă, şi aceasta este pielea. Sporturile pe care le-am practicat încă din copilărie mă ajută acum să am o musculatură fermă, pe care o susţin prin exerciţii acasă. Pielea însă are nevoie de o îngrijire aparte. Femeile sunt supuse schimbărilor hormonale la vârste diferite, sarcinilor, deshidratării, expunerii la soare, toate acestea pot fi cauze care duc la schimbarea calităţii pielii.

Parfumuri favorite

Parfumurile cu miros de a­min­tiri şi cele care sunt atât de speciale încât să te ducă în lumi pe care încă nu le-ai vizitat. Indiferent că vorbim de parfumurile din casă sau de cele pentru uz personal.

În vacanţă

Când plec în vacanţă nu-mi lipsesc din bagaje cremele cu protecţie solară, şamponul şi tratamentul după soare de la Goldwell şi peria mică de păr Wet.

Citeşte şi – Poze de colecţie: Cum arăta Andreea Berecleanu la debut

Citeşte şi – Andreea Berecleanu, pentru prima dată despre operaţiile estetice!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!