Reacția lui Natalie Portman după ce Moby susține că a avut o relație cu ea

De Unica.ro, pe
Muzicianul american Moby a scris în cartea sa de memorii, „Then It Fell Apart“, că a avut o relație de scurtă durată cu Natalie Portman în 2001. Actrița neagă aceste informații. 

Richard Melville Hall (53), cunoscut după numele de scenă Moby, a povestit în cartea sa că pe vremea când avea 33 de ani, iar Natalie Portman avea 20 de ani, actrița a venit în culisele unuia dintre concertele sale și a început să flirteze cu el, apoi au ieșit în oraș și chiar s-au sărutat, potrivit adevărul.ro.

Natalie Portman neagă că ar fi avut o relație cu Moby

Într-un interviu acordat ediţiei britanice a revistei Harper’s Bazaar, Portman (37), a mărturisit că ceea ce își amintește ea despre acea perioadă nu este nici pe departe o relație amoroasă, ci o întâlnire cu „un om mult mai în vârstă” care se purta ciudat.

„Am fost surprinsă să aud că el a descris timpul foarte scurt în care l-am cunoscut drept o relaţie, pentru că eu îmi amintesc un om mult mai în vârstă purtându-se ciudat cu mine când am terminat liceul“, a spus actrița.

Aceasta susține că abia împlinise 18 ani când l-a cunoscut pe Moby și au ieșit de câteva ori, dar că în povestea lui „sunt foarte multe erori şi invenţii”, folosite pentru a-și promova cartea.

„El a spus că aveam 20 de ani. În mod clar nu aveam. Eram adolescentă. Tocmai împlinisem 18 ani. Nici el, nici editorul său nu au verificat datele şi pare că au făcut-o în mod deliberat. Faptul că el a folosit această poveste pentru a-şi vinde cartea a fost foarte deranjant pentru mine. Sunt foarte multe erori şi invenţii. Mi-ar fi plăcut ca el sau editorul să mă fi contactat pentru verificare“ a declarat Natalie Portman.

Actrița, care pe vremea aceea era o fană a lui Moby, are o altă variantă despre întâlnirea lor: „Eram o fană şi m-am dus la unul dintre concertele sale după ce am absolvit liceul. Când ne-am întâlnit după spectacol, mi-a spus: hai să fim prieteni!. Era în turneu, iar eu filmam, aşa că ne-am văzut de câteva ori înainte să realizez că era doar un bărbat mai în vârstă care era interesat de mine într-un mod pe care l-am considerat nepotrivit“, a adăugat Portman, câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună actriță cu rolul din „Black Swan”.

Moby mai susține în cartea sa că a avut o relație și cu celebra cântăreață Lana del Rey, pe numele său real, Elizabeth Woolridge Grant (33). La rândul său, cantautoarea a recunoscut în iulie 2014 că s-a culcat cu mulți bărbați din industria muzicală, însă a ținut să precizeze că succesul ei pe plan muzical nu se datorează acestora, ci talentului ei muzical.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro