Poze: 2 ţinute nereuşite la Elle Style Awards. Ţie cum ţi se par?

De Erika Chivu pe

Deşi gala Elle Style Awards a premiat cele mai stilate vedete din România, pe covorul roşu am văzut şi ţinute mai puţin nereuşite. Ţie cum ţi se pare cele două outfituri de mai jos?
Fără să fi fost urâte, ţinutele purtate de Ana Ioana Macarie şi Livia Dilă ar fi avut nevoie de unele îmbunătăţiri.
Ana Ioana Macarie, care a primit un premiu pentru cea mai bună actriţă a ales o rochie care nu o avantajează deloc. Creaţia neagră şi amplă nu îi subliniază deloc talia, iar eşarfa colorată nu îşi are rostul.
Livia Dilă a ales o rochie care îi vine bine, dar este un pic prea complicată, cu multe aplicaţii şi multe culori. Botinele nu se potrivesc nici cu rochia, nici cu ocazia.
Gala Elle Style Awards, care premiază cele mai stilate vedete, a avut loc pe 12 decembrie la Palatul Parlamentului, fiind prezentată de Mihaela Rădulescu. Pe covorul roşu au defilat cele mai apreciate vedete din România, printre care Loredana, Inna, Andreea Berecleanu, Andreea Raicu, Raluca Lăzăruţ, Corina Bud, Mircea badea sau Mihai Gâdea.
Poze: 2 cupluri superbe la Elle Style Awards

Printre câştigători s-au numărat Maria Lucia Hohan, Inna, Mihaela Rădulescu şi Irina Marinescu. Iată lista completă a celor care au fost premiaţi la Elle Style Awards 2012.

Best model: Veronica Pascu
Best young designer: Mihai Dan Zarug
Best fashion photographer: Gabi Hirit
Best personal style: Irina Marinescu
Best style icon: Mihaela Radulescu
Best designer: Maria Lucia Hohan
Best actor: Bogdan Dumitrache
Best Actress: Ioana Macaria
Best female music artist: Inna
Best music band: Moonlight Breakfast

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro