Noua modă la Hollywood: cuplurile se îmbracă la fel!

De Erika Chivu pe

Cele mai hot cupluri de la Hollywood adoptă un nou trend: ţinutele asoertate, atât pe covorul roşu, cât şi pe stradă. De ce crezi că se îmbracă aşa?
Când doi oameni îşi petrec fiecare zi împreună timp de mai mulţi ani, ajung inevitabil să aibă aceleaşi hobby-uri, aceleaşi păreri, acelaşi stil vestimentar. Dar asta nu explică de ce Kate Winslet se îmbracă exact la fel ca noul ei iubit, Ned Rocknroll, pe care îl cunoaşte de numai câteva luni. Poate sunt atât de potriviţi unul pentru altul încât au exact aceleaşi gusturi în materie de haine? Sau poate îşi doresc atât de mult să pară cuplul perfect încât se înţeleg ce să poarte?
Kate Winslet, Ned Rocknroll, Nicole Kidman, Keith Urban
Oricare ar fi explicaţia, ţinutele asortate sunt noul trend printre cuplurile de la Hollywood, fie ele mai vechi sau mai noi.
Nicole Kidman încearcă inclusiv pe covorul roşu să aibă un stil apropiat de cel al soţului ei, Keith Urban. Probabil că nu ar fi purtat această rochie de inspiraţie masculină dacă Keith nu o însoţea la evenimentul respectiv.
Halle Berry si Olivier Martinez se imbraca la fel
De când are o relaţie cu Olivier Martinez, motociclist pasionat, Halle Berry nu mai poartă ţinute feminine, ci a început să imite stilului lui, cu jachete de piele, blugi, bocanci şi tricouri comode.
Jennifer Aniston si Justin Theroux se imbraca la fel
Tot sport-casual se îmbracă acum şi Jennifer Aniston, cunoscută pentru faptul că imită stilul bărbaţilor din viaţa ei. Când era căsătorită cu Brad Pitt se îmbrăca elegant şi sexy, acum a trecut la polul opus cu blugi rupţi, bocanci, jachete de piele şi ochelari de soare stil aviator, aşa cum poartă Justin Theroux.
Chiar dacă pare un pic forţat, acest trend pare să aibă succes printre vedete şi probabil că nu va dura mult până vom vedea şi la noi, pe stradă cupluri îmbrăcate asemănător. Te-ai îmbrăca la fel ca iubitul tău?
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro