Natalie Portman, şocată de declaraţiile lui Galliano

De Diana Sorescu, pe

Natalie Portman, câştigătoarea premiului Oscar pentru „Cea mai bună actriţă” dar şi imaginea ultimului parfum Dior, îl condamnă pe John Gallioano pentru izbucnirea sa cu tentă rasistă. Natalie Portman este foarte mândră de originile ei evreieşti: tatăl său este medic israelian, iar ea s-a născut şi a copilărit o vreme în Ierusalim, aşa că declaraţiile antisemite ale lui Galliano au deranjat-o peste măsură.

„Sunt profund şocată şi dezgustată de imaginile cu declaraţiile lui John Galliano. Ca o persoană mândră că este evreică, nu vreau să mai fiu asociată în niciun fel cu domnul Galliano”, a declarat actriţa din „Black Swan”.

Galliano, demis de la Dior

După 15 ani de colaborare fructuoasă, faimosul designer John Galliano a fost suspendat din funcţia de director de creaţie al casei Dior.

Această decizie vine în urma unui material video care circulă pe Internet şi care îl înfăţişează pe Galliano făcând nişte declaraţii antisemite grave la adresa unei tinere.

Excentricul creator de modă spune că „îl iubeşte pe Hitler” şi că „oamenii ca tine (nr. interlocutoarea era evreică) ar trebui să fie morţi, iar toţi strămoşii tăi gazaţi”.

Vorbele aceastea l-au costat scump pe Galliano care riscă acum să fie exclus definitiv din echipa Dior.

Click aici şi vezi filmuleţul care îl incriminează pe John Galliano!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!