Monica Anghel a născut un băieţel sănătos

De Diana Sorescu, pe

Îndrăgita artistă a adus pe lume azi dimineaţă un băieţel voinic şi sănătos, ce a primit scor Apgar 10 la naştere. Micuţul a avut 3.300 kilograme şi va primi numele de Aviv Alexandru.

Vădit emoţionat şi fericit, tatăl pruncului şi iubitul Monicăi a declarat pentru Europa FM: „Sunt în al nouălea cer. Sunt cel mai fericit tătic din lume. Monica e bine, băieţelul e bine, a avut 3,300 kg şi 51 de cm şi a primit nota 10 din partea medicilor. E sănătos tun”.

Monica Anghel şi Gughi, aşa cum îşi alintă ea partenerul, au o relaţie frumoasă de aproape un an. Chiar dacă nu sunt căsătoriţi, cei doi au fost extrem de fericiţi atunci când Monica a aflat că este însărcinată, ba mai mult, Gughi era să leşine de bucurie!
Pe toată perioada sarcinii vedeta a fost extrem de activă şi şi-a păstrat un tonus de invidiat: nu s-a îngrăşat, nu a avut greţuri sau pofte şi a continuat să prezinte matinalul de la Europa FM, chiar dacă în ultima perioadă făcea asta din studioul mobil, amplasat chiar la ea acasă!
În cinstea marelui eveniment, colegii de la radio au inaugurat o secţiune special pentru Monica, în care ascultătorii şi fanii îi pot transmite felicitări.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!