Madonna, enervată de Lady Gaga

De Cristina Popa, pe

După ce din ce în mai multă lume a comparat-o cu Lady Gaga din motive lesne de înţeles, Madonna a ajuns la concluzia că mai tânăra colegă de breaslă este de-a dreptul enervantă…
… cel puţin asta susţine publicaţia Chicago Sun-Times.

Dacă în octombrie anul trecut, regina muzicii pop şi controversata Lady Gaga ironizau presupusa rivalitate dintre ele, printr-o luptă corp la corp regizată în emisiunea „Saturday Night Live”, astăzi, Madonna nu se mai simte atât de onorată în ipostaza de model aspiraţional pentru Gaga, ci este mai degrabă deranjată de faptul că aceasta o copiază din ce în ce mai mult.

Lucru deranjant şi uşor de înţeles, mai ales dacă luăm în calcul videoclipul piesei „Alejandro”, care la doar patru zile de la lansarea oficială a depăşit pe YouTube 10 milioane de accesări, dar şi tabloidul american, care citează o sursă din apropierea veteranei  Madge.

„Madonna se consideră unică, motiv pentru care nu trebuie să existe o versiune mai tânără a ceva ce este unic… efectiv o scoate din sărite faptul că Lady Gaga foloseşte moda şi stilul ei de a pune în scena un show într-un mod care îi determină pe ceilalţi să o numească «noua Madonna».”

Pe de altă parte, invitată în emisiunea lui Larry King  în urmă cu câteva zile, Gaga susţinea că recentul clip este doar un omagiu adus reginei pop, iar în general, comparaţia cu aceasta o flatează.

Mai mult, Lady G. a ţinut să puncteze că odată cu înaintarea în vârstă împrumută din ce în ce mai mult din trăsăturile mamei ei, care, suprinzător, seamănă foarte mult cu Madonna.

Foto: Hepta, NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!