EXCLUSIV! Laura Teodoru, prezentator Digi24: „Secretul frumuseţii mele? Zâmbesc mult!”

De PR pe

Pe 1 martie, postul Digi24 împlineşte un an, aşa că vrem să le urăm şi noi „La mulţi ani şi multe emisii!”. Ca să celebrăm acest eveniment, am provocat-o pe Laura Teodoru, prezentatoare ştirilor din sport la Digi24, la o discuţie deschisă despre viaţa ei din lumina reflectoarelor, dar şi despre rolul de mămică.
Esti o femeie foarte frumoasă! Care este reţeta ta pentru frumuseţe?
Nu exista o reţetă pentru frumuseţe, cum nicio reţetă pentru fericire nu există! Îngrijesc doar ce mi-a oferit natura şi fac mişcare multă, atât pentru psihic cât şi pentru o condiţie fizică bună! Zâmbesc mult, mă bucur de ce trăiesc azi şi nu uit niciodată cât de norocoasă sunt.
EXCLUSIV! Laura Teodoru, prezentator Digi24: „Secretul frumuseţii mele? Zâmbesc mult!”
Mergi la sala, faci tratamente cosmetice?
La sala reuşesc să ajung cam de două, trei ori pe săptămână, iar la cosmetică o dată pe lună. Tratamente cosmetice mai aplic şi eu acasă: o mască, un gomaj, un masaj; rapid şi în funcţie de nevoile tenului meu.
Prezinţi ştirile din sport la Digi24, e un domeniu care te pasioneaza?
Sportul pentru mine e pasiune, îmi place să ştiu, să mă documentez, să înţeleg tot felul, astfel încât să îi surprind pe prieteni şi colegi cu: iată şi o fată care pricepe fenomenul fotbal, de exemplu :). Ştirile din sport de la Digi24 şi Digi Sport sunt născute doar din pasiune, gândiţi-vă cu ce sunt întâmpinaţi telespectatorii noştri, cu cele mai tari campionate de fotbal, turnee de tenis, handbal, formula 1, volei, baschet, hochei. Unde în altă parte aş putea creşte mai bine profesional decât pe un tărâm sportiv, atât de bogat şi diversificat?
Care este diferenţa dintre Laura care cântă în trupa Crazy şi Laura de la pupitrul ştirilor?
Eeee, aici vorbim de evoluţie! Asta îmi place să cred că am evoluat, iar muzica va rămâne după televiziune al doilea mare hobby. Laura din trupa Crazy era o tânără la 24 de ani care nu ştia exact ce cariera va urma, încotro o va apuca, dar acum Laura de la 32 de ani este o femeie sigură pe ea, care face ce îi place!

Eşti şi  mămică foarte cool, ai o fetiţă tare frumoasă. Care este ultima năzbâtie pe care a făcut-o şi care sunt clipele tale favorite în două?
Sunt o mămică tânără şi cool pentru că până acum nu am simţit deloc conflictul generaţiilor, sper să pot ţine mereu pasul cu fiica mea, astfel încât să nu o pierd de cea mai bună prietenă! Este o fetiţă delicată, dar crescută uşor spartan, pentru că vremurile actuale sunt cam dure şi dezechilibrate, iar eu vreau să o pregătesc să înfrunte viaţa mai uşor. Clipele preferate sunt seara în pat înainte de somn, când purtam ultimele discuţii, în general despre Dumnezeu, îngeri şi iubire. Este momentul cand primesc cele mai dulci îmbrăţişări şi cele mai sincere declaraţii de dragoste. Nu pot să vă explic în cuvinte ce sentimente mă încearcă.
EXCLUSIV! Laura Teodoru, prezentator Digi24: „Secretul frumuseţii mele? Zâmbesc mult!”
Ce a luat Sophie de la tine? Se dă cu cremele tale, se fardează, îţi poartă pantofii?
Sophie a luat de la mine multe trăsături fizice, dar şi comportamental este apropiată, pentru că este fetiţă normală, dar şi pentru că petrecem foarte mult timp împreuna. Prima dragoste au fost tocurile pe la nouă luni când nu ştia bine să meargă şi a tinut-o vreo doi ani, apoi a urmat machiajul, iar acum la patru ani şi jumătate pot să vă spun cu mâna pe inima că Sophie nu mai este curioasă deloc, nu mai prezinta niciun fel de interes, ceea ce am urmărit de fapt am şi obţinut.
Care este parfumul tău preferat?
Parfumurile mele preferate sunt toate de la Juliette has a gun!

Ai un an de zile de când prezinţi ştirile sportive la Digi24, post care împlineşte pe 1 martie un an de existenţă. Dacă ai privi în urmă, cum a fost perioada asta?
Ştiu că sună a şablon să ridic în slăvi postul unde lucrez, însă nu o recunosc doar eu ca Digi24 este un proiect îndrăzneţ tocmai pentru că a intrat pe o piaţă dificilă în care ştirile urmăresc doar audienţa şi nu formarea unui public select, imparţialitate şi calitate .Eu mă bucur că m-am alăturat acestui proiect încă din faşă, alături de mulţi profesionisţi, pe când se emitea la perete, şi sper ca acestă televiziune să devină un reper de corectitudine şi pentru celelalte posturi. În plus, am legat prietenii pe viaţă cu unii dintre colegii mei şi suntem la muncă ca o familie.
Cum se vede Laura Teodoru peste 10 ani?
Hmmm, peste 10 ani vreau să fiu sănătoasă, să am o familie mare cu încă cel puţin doi copii şi din punct de vedere profesional îmi doresc să moderez o emisiune de copii sau ceva cultural ori sportiv.

Crezi ca esti îndrăgostit? De Dragobete fii LIBER să spui ce simti!
http://on.fb.me/WeBcjQ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro