Lady Gaga s-a transformat în bărbat

De Erika Chivu pe

Lady Gaga vrea să şocheze din nou. Artista a renunţat la outfit-urile extravagante în favoarea a ceva mai cuminte: un costum bărbătesc, asortat cu o coafură masculină.
Imaginile, care ar trebui să apară în ediţia de septembrie a revistei Vogue Hommes Japan, îl înfăţişează pe un aşa zis model masculin, numit în revistă Jo Calderone, însă se pare că în imagini este de fapt Lady Gaga.

Fotografiile au fost postate pe blogul său de Nicola Formichetti, stilistul lui Lady Gaga. Faimosul blogger Perez Hilton a preluat imediat una dintre imagini şi a postat-o pe Twitter, cu descrierea „Soţul meu, Jo Calderone. Ne iubim!”. Perez Hilton este un mare fan Lady Gaga, pe care o alintă „soţia mea”.

În imagini, Lady Gaga – dacă într-adevăr este vorba de ea, nimeni din echipa artistei nu a confirmat – apare cu părul scurt şi negru, coafat în stil masculin şi purtând costume sobre, negre, cu cămaşă albă.Inedita şedinţă foto, care a avut loc la Londra, ar putea fi răspunsul lui Lady Gaga la zvonurile conform cărora artista este hermafrodit.  

Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro