Jennifer Aniston, desemnată „The People’s Icon of 2019”

De Oana Savin, pe
Jennifer Aniston a fost desemnată „The People’s Icon of 2019”, distincție pe care o va primi pe 11 noiembrie, în cadrul galei E! People’s Choise Awards. Actrița, câștigătoare a șapte premii People’s Choise Awards, este recunoscută astfel pentru contibuția sa în film și televiziune.

Aniston va fi premiată pentru rolurile din producțiile de televiziune și din filme, inclusiv pentru rolul din Murder Mystery, lansat în 2019 pe Netflix. Pentru această interpretare ea este deasemenea nominalizată la categoria Female Movie Star of 2019. Gala E! People’s Choice Awards este difuzată live din Barker Hangar în Santa Monica pe 11 noiembrie de la 4 a.m.

Aceasta a făcut cu ușurință tranziția de la rolul lui “Rachel Green” din serialul Friends, premiat cu Golden Globe și Emmy, la actrița de talie internațională, jucând în comediile Bruce AlmightyHorrible Bosses și We’re the Millers și în filme dramatice cu impact, precum Cake, rol pentru care a fost premiată cu Golden Globe și nominalizată la SAG Award. Toamna aceasta Aniston revine în așteptata producție marca Apple TV+, The Morning Show, alături de Steve Carell și Reese Witherspoon.

„Jennifer Aniston este reprezentativă pentru că a dat viață unora dintre cele mai cunoscute, memorabile și semnificative personaje ale timpurilor noastre,” a declarat Jen Neal, General Manager, E! News, Live Events și Lifestyle Digital, “pentru că a cucerit scena comediei și a dramelor, atât pe micul cât și pe marele ecran, îi acordăm lui Jennifer Aniston distincția The People’s Icon of 2019”.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!