Iuliana Tudor vorbește deschis despre compromisurile soțului ei pentru a menține căsnicia: „M-am pus în locul lui, nu aș putea”

Ultimul update Vineri, 11 martie 2022, 13:38

Iuliana Tudor, gazda emisiunii muzicale „Vedeta populară” de la TVR 1, și soțul ei, Răzvan Văcăroiu, sunt împreună de 26 de ani și au un copil. Jurnalista este recunoscătoare că a întâlnit o persoană care îi înțelege meseria, dar mai ales pentru că „i-a rămas alături”.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Iuliana Tudor a făcut dezvăluiri referitoare la relația cu Răzvan. În plan personal, jurnalista este o fire discretă, fără să-și implice prea mult familia în spațiul public. Vedeta TVR-ului spune că dacă s-ar întâlni, „nu ar sta cu ea”, pentru că e foarte dificil să ai alături un om care are în sânge atâta pasiune pentru ceea ce face, una fără de care nu poate trăi.

Partenerii noștri sunt cumva sacrificați pe acest altar. Ei trebuie să fie acolo pentru noi și atât. Nu vrem altceva, doar să fie acolo. Este un tip de egocentrism poate. Nu vrei să te deranjeze nimeni, ești tu cu tine. Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea. Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas”, i-a povestit ea lui Drăghici.

Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația”

Iuliana și omul de afaceri Răzvan Văcăroiu s-au întâlnit în noaptea de Înviere, în biserica unde a și fost botezată. Jurnalista spune, râzând, că ea l-a cucerit.

L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani. Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația. O căsnicie se învață în fiecare zi. Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. Cei doi (n.r. partenerii) trec în plan secund. Și atunci, orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important”, a mai continuat ea la podcast.

Viața cu Tudor, băiețelul cuplului

Moderatoarea emisiunii „Vedeta populară” recunoaște că băiețelul lor Tudor Cristian, care va împlini în decembrie 12 ani, a vindecat-o de „nerăbdare” și i-a dat, în schimb, „echilibru”. El face scrimă, ia lecții de pian, joacă tenis de câmp și merge la înot.

M-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac”, a lămurit vedeta Televiziunii Române, acolo unde lucrează de 22 de ani.

Originară din județul Prahova, Iuliana Tudor a urmat cursurile de licență la Facultatea de Drept din București și a absolvit la Unitatea Națională de Muzică. A fost redactor coordonator și moderator pentru mai multe proiecte de la TVR, printre care „O dată-n viață”, „Nu uita că ești român”, „La telefon, muzica populară”. Jurnalista are mai multe premii de televiziune la activ.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!