Îl recunoști? Cine este bărbatul celebru din fotografie

De Unica.ro, pe

În iunie 2020, cu ocazia Zilei Copilului, vedeta de televiziune a publicat o fotografie cu el din copilărie. În dreptul imaginii, bărbatul a fost scurt și la obiect, scriind: „La mulți ani, copii!”.

Îl recunoști? Cine este bărbatul celebru din fotografie

„Frumos cu cravată de pionier. Felicitări!; Erai frumos de mic!; V-a rămas blândețea în priviri… Aveți grija să o păstrați!; Cât păr aveai… și acum deloc!; Parcă ești Pistruiatu’; Drăgălaș!; Ce copil frumos erai”, au fost câteva dintre comentariile postării.

În prezent, vedeta formează un cuplu cu o tânără a cărei identitate nu a dezvăluit-o încă. „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV.

Îl recunoști? Cine este bărbatul celebru din fotografie

Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită, că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație”, spunea în decembrie 2020. Dacă încă nu l-ați recunoscut, copilul din fotografie este Chef Cătălin Scărlătescu.

Citește și:

Văduva lui Dan Spătaru, Sida Spătaru, în depresie după moartea artistului

Soprana Daniela Vlădescu, despre fosta relație cu Nicu Ceaușescu: „Am primit amenințări că voi fi distrusă”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată pentru o fotografie postată pe Instagram

La ce intervenție estetică a apelat Cătălin Scărlătescu în 2020

Cătălin Scărlătescu a apelat anul trecut la o intervenție estetică. Este vorba despre o blefaroplastie sau, în termeni uzuali, îndepărtarea excesului de piele din jurul ochilor.

Estetic, pe chef îl deranja aspectul căzut al pielii din jurul ochilor lui, iar, în urma controlului, specialistul i-a recomandat o blefaroplastie.

Cătălin Scărlătescu a fost supus intervenției înaintea finalei sezonului 8 Chefi la cuțite. Potrivit Click!, intervenția durează în jur de o oră. Se realizează anestezia locală, apoi, cu ajutorul bisturiului, pielea în exces este îndepărtată.

Într-o săptămână, pielea este vindecată. Tot potrivit Click!, o astfel de intervenție costă aproximativ 1.000 de euro, potrivit.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!