Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru pedofilie și viol

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Miercuri, 29 ianuarie 2020, 17:56
Fratele celebrei rapperițe Nicki Minaj a primit sentința de 25 de ani în închisoare pentru că a violat o fetiță de 11 ani.

Jelani Minaj, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat de abuz sexual și punere în pericol a unui minor în luna noiembrie a anului 2017. Copila care a fost abuzată de bărbat a spus în cadrul proceselor din 2015 că a fost violată în mod repetat de acesta, în timp ce mama ei era la muncă. Violurile aveau loc de până la patru ori pe săptămână și uneori de două ori pe zi.

Violatorul a cerut reevaluarea condamnării sale, dar a fost refuzat de judecători, întrucât dovezile erau clare – ADN-ul lui bărbatului a fost găsit pe pantalonii de pijama a fetiței. Avocatul lui Jelani Minaj a încercat să obțină sentința minimă de 10 ani pentru clientul său, însă fără succes. Motivele invocate de Minaj și avocatul său pentru reevaluarea pedepsei au fost problema vinovatului cu alcoolul, precum și hipotermia, anemia și guta de care acesta ar suferi.

Fratele lui Nicki Minaj, condamnat la 25 de ani de închisoare pentru pedofilie și violIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!