Fotograful de modă Peter Lindbergh a murit

De Oana Savin pe
Fotograful de modă Peter Lindbergh a încetat din viață marți, la vârsta de 74 de ani. Acesta lucrase recent alături de Meghan Markle pentru realizarea copertei Vogue ediția din Marea Britanie.

Fotograful de naționalitate germană a colaborat de-a lungul carierei sale cu numeroase reviste de modă și a participat la realizarea mai multor reclame.

Peter Lindbergh, care a devenit celebru pentru fotografiile realizate modelelor Naomi Campbell și Cindy Crawford în anul 1990, a murit la Paris.

Recent, acesta a lucrat cu ducesa de Sussex la realizarea unei serii de fotografii pentur numărul din septembrie al ediției britanice a revistei Vogue.

Meghan a postat pe contul oficial de Instagram o imagine în care apare ținându-l în brațe pe  Lindbergh, alături de mesjaul: „Onorând viața și munca fotografului Peter Lindbergh”.

Fotograful de modă Peter Lindbergh a murit

Munca sa este cunoscută la nivelul întregii lumi deoarece surprindea esența subiectului și promova idelaurile sănătoase de frumusețe, ocolind photoshop-ul, și preferând frumusețea naturală cu machiaj minim. Ducesa de Sussex a lucrat cu Peter în trecut și l-a ales personal pentru a le fotografia pe cele 15 femei de pe coperta numărului de septembrie al ediției britanice a revistei Vogue, la care a fost editor invitat. Nu a existat niciun alt fotograf la care să se fi gândit pentru a da viață acestui proiect important”, este mesajul de pe contul oficial al ducilor de Sussex.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"