Elena Cârstea e îngrijorată pentru soarta fetelor sale

De Unica.ro pe

Vestea că Elena Cârstea (45 de ani) a fost diagnosticată cu anevrism cerebral a şocat pe toată lumea.

Interpreta, stabilită în SUA de câţiva ani împreună cu soţul ei, Glenn Mutard, şi-a amânat, deocamdată, operaţia, care ar fi trebuit să aibă loc săptămâna viitoare, din cauza unor complicaţii la tiroidă.

Ea chiar se gândeşte să vină în ţară pentru această intervenţie chirurgicală, pentru că are mai multă încredere în medicii de aici.

Te-a sunat multă lume…

Elena Cârstea: Nu mi-am imaginat că mă vor suna atâţia şi le mulţumesc pentru încurajări.

Fetiţele tale cum au reacţionat?

Nu realizează, sunt prea mici. Le-am spus că mami are de făcut o operaţie, că o să fie bine. Eram aşa de fericiţi, iar asta a căzut aşa…

Cum ai descoperit anevrismul?

Începusem să-mi pierd echilibrul. M-am dus la Urgenţă şi acolo, vrei, nu vrei, îţi fac toate analizele. Şi mi-au găsit asta.

Când te operezi?

Deocamdată, medicii de aici au decis să amâne cu trei săptămâni operaţia, din cauza unor probleme pe care mi le-au descoperit la tiroidă.

Nu ai luat în calcul să faci această intervenţie în România?

Ba da! O să-i trimit documentaţia analizelor mele şi unui medic din ţară. Mă gândesc la prof. dr. Vlad Ciurea, care e un mare specialist şi care are sute de operaţii de anevrism cerebral la activ. Cred că e mai priceput decât doctorii americani.

Medicii ţi-au spus ce te aşteaptă?

M-au pregătit din toate punctele de vedere. Ştiu ce mă aşteaptă, dar nu ştiu cum se va termina! Le-am zis că, în cazul în care voi rămâne în comă, să mă deconecteze de la aparate!

Citeşte continuarea interviului pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro