Drama actorului Constantin Zamfirescu, celebrul „Gogoașă” din „Trăsniții”: „M-am născut spânzurat cu cordonul ombilical”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 09 decembrie 2021, 13:34

Actorul Constantin Zamfirescu (53 de ani) a trecut în 2020 printr-o mare încercare, fiind operat de cancer și rămânând cu un singur rinichi. Celebrul interpret al personajului “Gogoașă” din serialul de comedie “Trăsniții” a reușit să depășească hopul acela, dar trebuie să meargă periodic la medic pantru a se asigura că boala nu recidivează.

Recent, Constantin Zamfirescu a dezvăluit că s-a dus la doctor pentru  descoperi dacă nu cumva “s-a mai dezvoltat ceva intern”.

”Am făcut examinările de sânge și urmează să fac un CT să vedem dacă s-a dezvoltat ceva intern. Țin totul sub control, mi s-au interzis multe, alimentația mea este alta. Momentan nu am nimic, dar vreau să-mi duc mai departe viața pentru că am treabă multă pentru piticii mei”, a spus actorul la Antena Stars.

“Piticii” despre care vorbește sunt copiii săi – Omar (26 de ani), Luiza (25 de ani), David (18 ani) și Sara (16 ani).

Din nefericire, Constantin Zamfirescu are probleme de sănătate de când s-a născut. Actorul a vorbit și despre nenorocul pe care l-a avut de a nimeri câțiva medici care nu s-au ocupat în mod corespunzător de nașterea sa.

Citeşte şi: Rețeta preparatului cu care Chef Florin Dumitrescu și-a cucerit soția

Citeşte şi: Ce a găsit Mircea Badea într-un colet după ce a făcut cumpărături online

Citeşte şi: Reacția lui Liviu Dragnea după apariția zvonului despărțirii de iubita sa, Irina

Citeşte şi: Ce vedete vor participa la „Survivor 2022”

”Am avut ghinionul să fiu pe mâna unor medici care nu aveau chef de naștere. Mama a ajuns la spital, nu era momentul de naștere la două noaptea, ci la cinci dimineață și medicii ar fi pierdut toată noaptea de Revelion și i-au dat mamei mele ceva ca să mă nască mai devreme.

Acel ceva nu a fost ok și m-am născut spânzurat cu cordonul ombilical, adică moarte clinică provocată de un accident cerebral vascular, în urma căruia am rămas cu semipareză pe partea dreaptă care s-a descoperit târziu, la doi ani.

Toată copilăria mea a însemnat sanatorii, spitale, tratamente, recuperare, fizioterapie, kinetoterapie pentru a putea merge. Eu alergam în haita mea de copii așa cum puteam, nu realizam, credeam că așa este normal”, a mai adăugat celebrul “Gogoașă”.

Și cum un ghinion nu vine niciodată singur, pe lângă sănătatea precară pe care o are, actorul are și probleme financiare mari. El a fost nevoit să-și ia mai multe joburi pentru a-și înteține familia.

“Banii mei sunt într-o casetă, nu am cont. Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc. Nu mă întind mai mult decât mi-e plapuma și reușeșsc din foarte puțin să fac ceva. O să fac mereu ceva ca niciodată copiii mei să nu simtă asta”, a adăugat Zamfirescu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!