De ce a părăsit-o Florin Pastramă pe Brigitte Sfăt

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 10:41

Brigitte Sfăt (45 de ani) și Florin Pastramă (44 de ani) s-au despărțit pentru a doua oară. Fostul cuplu s-a cunoscut în cadrul show-ului „Ferma”, de la Pro TV. Vedeta TV și afaceristul s-au căsătorit în 2019, după doar 4 luni de relație. Cununia civilă a avut loc în mai, iar cea religioasă în iulie.

De ce a părăsit-o Florin Pastramă pe Brigitte Sfăt

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc (n.red.: ziua nunții). Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem. (…) Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul”, a scris Brigitte Sfăt în mediul online.

„Deci ceea ce au unit Dumnezeu, omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a încheiat fostul model.

Brigitte Sfăt și al doilea soț, Ovidiu Torj, au o fiică, Sara, în vârstă de 14 ani. Brigitte mai are un fiu, Robert, în vârstă de 20 ani, din primul mariaj cu omul de afaceri Octavian Sfăt, care s-a stins din viață în anul 2002. După despărțirea de Ovidiu, Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase (75 de ani), de care a divorțat în 2018.

„Am trăit trei ani de zile în mocirlă. O să divorțăm la notar, nu avem de împărțit. M-am săturat să trăiesc în scandaluri care mi-au afectat imaginea publică”, declara Brigitte Sfăt la începutul lunii iunie, în exclusivitate pentru Click!.

Florin a fost acuzat de mai multe ori de violență domestică. În iulie 2020, afaceristul a fost surprins de camerele de luat vederi apucând-o de ceafă pe Brigitte. A smucit-o, iar ea a căzut la pământ.

Florin Pastramă Brigitte Sfăt

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun. Îmi pare rău că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care nu poți să treci. Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie”, declara Brigitte atunci.

„Nu am de ce să ajut pe nimeni. Am ajuns să fiu batjocorită și Florin să fie postat de familia lui, să fie dat la Poliție. Este o situație… printre ce oameni mă aflu? Eu am nevoie de un bărbat care să mă susțină, cu care să clădesc ceva. Dacă am învățat ceva de la Ilie, a fost că lucrurile sunt constructive și distructive”, a mai spus.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!