Crin Antonescu, cel mai sexy politician român

De Unica.ro pe

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a fost votat de cititoarele Unica.ro în „funcţia” de cel mai sexy politician român. Candidatul la funcţia de preşedinte al…
… României a primit 1525 de voturi dintr-un total 8779.  Sondajul s-a desfăşurat timp de două săptămâni. 

Lupta a fost strânsă,  astfel că pe locul II, la o diferenţă de numai 52 de voturi de câştigător, îl regăsim pe soţul Valentinei Pelinel, deputatul democrat liberal Cristian Boureanu.

Ca şi pe scena politică, şi în clasamentul nostru primii trei clasaţi fac parte din principalele partide politice din România. Radu Mazăre, primarul Constanţei şi totodată preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, ocupă locul III în preferinţele cititoarelor noastre. Dacă pe unii îi intrigă stilul de viaţă libertin şi vestimentaţiile sale excentrice, se pare că tocmai aceste atuuri îl recomandă în rândul doamnelor.

Pe locurile imediat următoare îi regăsim şi pe Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu, pe actualul preşedinte al României, dar şi pe Gigi Becali. Personaj veşnic controversat, soţul Luminiţei Becali a întrunit 663 de voturi şi l-a surclasat chiar şi pe Victor Ponta. Ginerele lui Ilie Sârbu a fost pe placul a numai 410 femei.

Dragostea Mihaelei Geoană, Dacian Cioloş şi PNL-istul Ludovic Orban au întrunit fiecare peste 400 de voturi, în timp ce cuceritori precum Adrian Cioroianu, Sorin Oprescu şi Sebastian Vlădescu, Ministrul Finanţelor, s-au clasat pe ultimele locuri.

Daniel Funeriu, cunoscut şi ca „băiatul de la Educaţie”, a primit doar 64 de voturi din partea cititoarelor Unica.ro, ceea ce-l transformă în cel mai puţin sexy dintre politicieni.

Iată clasamentul complet al celor mai sexy politicieni români!

1. Crin Antonescu – 1525 voturi
2. Cristian Boureanu 1473 voturi  
3. Radu Mazăre 1234 voturi
4. Călin Popescu Tăriceanu 810 voturi
5. Traian Băsescu 787 voturi
6. Gigi Becali 663 voturi
7. Victor Ponta 410 voturi
8. Mircea Geoană 405 voturi
9. Dacian Cioloş 402 voturi
10. Ludovic Orban 400 voturi
11. Adrian Cioroianu 373 voturi
12. Sorin Oprescu 132 voturi
13. Sebastian Vlădescu 101 voturi
14. Daniel Funeriu 64 voturi

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro