Cristian Boureanu şi Gabriela Firea s-au certat în direct

De Cristina Popa, pe

Deranjat că nu l-ar fi lăsat să vorbească cu ceilalţi invitaţi din ediţia de luni seară a emisiunii „Ştirea Zilei”, Ludovic Orban, respectiv Liviu Dragnea, deputatul PDL Cristian Boureanu a început…
început un adevărat atac verbal la adresa Gabrielei Vrânceanu Firea, pe care a acuzat-o că ar fi amanta lui Tăriceanu şi că ar fi plătită din bani furaţi.

Deşi show-ul „Pâine şi circ” este moderat de Lucian Mândruţă,  gazda emisiunii  „Ştirea Zilei” de la Antena 3, Gabriela Vrânceanu Firea, şi politicianul Cristian Boureanu s-au dat şi ei în spectacol printr-un schimb de replici dure.

Deputatul a început, realizatoarea a continuat, iar conflicul s-a înteţit în momentul în care, Boureanu a refuzat să răspundă la o întrebare, fiind invitat să părăsească emisiunea.

Deşi pe parcursul conversaţiei acide mai mult sau mai puţin pertinente, politicianului i-a fost tăiat microfonul de mai multe ori, el a rămas în platou până la finalul emisiunii.

Boureanu vs. Vrânceanu Firea

Boureanu: Dumneavoastră l-aţi întrebat pe domnul Orban cum de s-au dublat cheltuielile publice în patru ani, deşi productivitatea muncii a scăzut. Domnul Orban a vorbit 10 minute şi a ţinut un speech…

Firea: Domnule Boureanu, dar ce-aţi mâncat? Aţi mâncat ceva stricat înainte de emisiune?

Boureanu: Nu ştiu, am mâncat ceva la dumneavoastră aici.

Firea: La toaletă?

Boureanu: Ce mâncaţi dumneavoastră în fiecare seară aici.

Firea: Chiar nu vă e jenă? Cum puteţi să vorbiţi aşa? Dumneavoastră v-aţi luat temperatura? Poate aveţi febră. Am o întrebare să vă adresez. Cine v-a spus că sunteţi băiat cu mucii-n freză a avut dreptate.

Boureanu: Dumneavoastră sunteţi părtinitoare. Acum mă jigniţi, sunt cumva amantul dumneavoastră?

Firea: Dar amanta dumneavoastră? Mi se pare incredibil! Răspundeţi la o întrebare sau nu?

Firea: N-aţi făcut niciodată afaceri cu statul, aţi ajuns milionar muncind din greu.

Boureanu: O să vă dau şi în judecată. Unu, că nu sunt milionar…

Firea:
Sunteţi deja dat de mine în judecată!

Boureanu:
Miniţi cu o neruşinare… Să vă fie ruşine!

Firea:
Dumneavoastră sunteţi plătit de contribuabili, eu nu sunt plătită de contribuabili de la PDL.

Boureanu:
Dvs sunteţi plătită din bani furaţi.

Firea:
Încă un proces! V-aţi ales cu vreo trei-patru procese.

Antena 3 îl acţionează în instanţă pe Cristian Boureanu

În cursul acestei zile Intact Media Group a anunţat public intenţia de a-l acţiona în judecată pe Cristian Boureanu, in urma comportamentului sau inacceptabil din emisiunea de ieri.

„Trustul precizează ca nu poate tolera un comportament imatur, fără argumente profesioniste, atacuri la persoană, intimidări, agresiuni, calomnii şi insulte la adresa moderatorilor sau a oricăror altor angajaţi ai instituţiei.

În nicio ţară democratică din lume, politicienii nu îşi ies din minţi, atacând şi jignind moderatorul, atunci când sunt întrebaţi despre afacerile lor, mai ales dacă au avut sau au contracte care implică banul public.

În consecintă, Antena 3 îşi exprimă solidaritatea cu realizatoarea emisiunii «Ştirea Zilei» acţionându-l în justiţie pe domnul Cristian Boureanu. Suma care va fi solicitată drept despăgubire va fi donată unui cămin de copii, cu grave dificultăţi de supravieţuire.”

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!