Cât de frumoasă s-a făcut fetița lui Gianluca Vacchi. Blu Jerusalema a împlinit doi ani. Micuța s-a născut cu „gură de lup”

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 03 decembrie 2022, 21:21

Cât de mult s-a schimbat fetița lui Gianluca Vacchi! Blu Jerusalema a împlinit doi ani, iar milionarul a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini superbe cu frumoasa lui fiică, de la petrecerea organizată.

Gianluca Vacchi (55 ani) și-a sărbătorit fiica, recent, în cadrul unei petreceri de vis! Micuța Blu Jerusalema Vacchi a dansat, s-a jucat și a suflat în tort cu bucuria specifică vârstei. Micuța și-a asortat ținuta cu rochia mamei, Sharon Fonseca, și din imaginile publicate de celebrul său tată se poate observa că micuța a depășit problemele medicale cu care s-a născut.

Blu Jerusalema, fiica lui Gianluca Vacchi, a împlinit 2 ani

Blu Jerusalema Vacchi a venit pe lume pe 27 octombrie 2020. Fetița afaceristului italian și a soției, Sharon Fonseca (26 de ani), s-a născut cu palatoschizis (despicătura valului palatin). Denumită popular și “gură de lup”, palatoschizis este malformație apărută la nivelul osului palatin, ce constă într-o despicătură în zona nasului și a buzei superioare.

Cât de frumoasă s-a făcut fetița lui Gianluca Vacchi. Blu Jerusalema a împlinit doi ani. Micuța s-a născut cu "gură de lup"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Fetița milionarului a fost supusă unei operații ce a presupus suturarea cerului gurii și a mușchilor feței ce nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării în pântecul mamei.

Fiica noastră a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul feței. A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost pentru ea…  E zguduitor ca fiica ta să treacă printr-o intervenție atât de gravă.

A fost atât de curajoasă, calmă și dulce, încât mă face atât de mândru că sunt tatăl ei!

Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă spre toți părinții care trec prin astfel de experiențe cu bebelușii lor!  – a transmis Gianluca Vacchi pe Instagram, în 2020.

Citeşte şi: Are 49 de ani, dar are trupul unui puști musculos de 18 ani și e bine „dotat” în pantaloni! Face cascadorii pe motociclete și îi este fidel unei singure femei! Cine e norocoasa

Acum, Blu Jerusalema a împlinit doi ani și s-a bucurat de toate surprizele pe care părinții i le-au făcut cu ocazia zilei ei de naștere.

Vezi cum arată astăzi fetița lui Gianluca Vacchi în galeria foto de mai sus.

Cine este Gianluca Vacchi?

Gianluca Vacchi a devenit celebru în 2006, când a  apărut într-o filmare, împreună cu iubita lui e la acel moment, Giogia Gabriele, dansând lasciv pe ritmuri latino. Clipul s-a viralizat, iar de atunci, Gianluca Vacchi a devenit un personaj excentric în mediul online, care prezintă un stil de viață luxos în diferite ipostaze.

Cât de frumoasă s-a făcut fetița lui Gianluca Vacchi. Blu Jerusalema a împlinit doi ani. Micuța s-a născut cu "gură de lup"
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi)

Milionarul s-a născut în 1967, în Bologna, într-o familie înstărită. Tatăl lui a pus bazele unei firme producătoare de echipamente de ambalare, care s-a dezvoltat foarte mult.

Gianluca Vacchi ar avea o avere evaluată la circa 450 de milioane de dolari. El deține mai multe firme, dar banii provin și din acțiunile familiei.

Cât de frumoasă s-a făcut fetița lui Gianluca Vacchi. Blu Jerusalema a împlinit doi ani. Micuța s-a născut cu "gură de lup"

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!