Când va naște Flavia Mihășan? Asistenta TV mai are un băiețel

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 august 2021, 13:32

În numărul de decembrie 2020 al revistei VIVA!, Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, au dezvăluit că vor deveni părinți pentru a doua oară. Perechea mai are un fiu, Carol, în vârstă de un an.

„Ne-am dorit ca între copiii noștri să nu fie o diferență mai mare de doi ani, așa că suntem într-adevăr norocoși că s-a întâmplat cum am vrut. Atât eu, cât și Marius avem frați.

Suntem foarte apropiați de ei și am vrut ca și Carol să-și iubească frățiorul sau surioara, iar el să fie iubit la rândul lui de un frățior sau o surioară”, a declarat vedeta TV atunci pentru VIVA!.

Când va naște Flavia Mihășan? Asistenta TV mai are un băiețel

Când va naște Flavia Mihășan? Asistenta TV mai are un băiețel

„Văd cam prin mai așa cum e să fiu din nou mămică. Deja însărcinată este foarte frumos. Știu că o să fie greu o perioadă, dar ne-am asumat. Asta ne-am dorit”, a declarat Flavia Mihășan în mediul online.

La sfârșitul anului trecut, Flavia a dezvăluit că vor avea un al doilea băiețel. „Cineva drag mi-a spus odată că leoaicele sunt mame de băieți și mare dreptate a avut, cel puțin în cazul meu! Da, vom mai avea un băiețel și acum că știm asta, putem spune că asta ne-am dorit de când am aflat că sunt însărcinată! ❤️”

Pe YouTube, Flavia publică regulat videoclipuri în care vorbește despre sarcina ei. „Bebe este foarte bine. Crește frumos. Se dezvoltă armonios. Se dezvoltă normal”, a dezvăluit.

„Bebe este foarte activ. Lovește. Se mișcă mai ales când sunt culcată pe o parte. (…) Burtica mea crește mult. La prima sarcină nu mi se părea că se vedea atât de tare în această săptămână (a 22-a).

În perioada asta, la sarcina cu Carol, eram turbată. Înaintea fiecărei ecografii nu puteam dormi. Aveam o stare de stres și de neliniște pentru că nu știam cum e bebe. Sunt mult mai relaxată acum”, a mai spus.

Ce probleme a întâmpinat până acum în a doua sarcină?

„La prima sarcină nu mi s-a întâmplat, dar acum am probleme cu gingiile. Îmi sângerează când mă spăl pe dinți. Într-o dimineață m-am speriat. Dimineața mă trezesc cu nasul uscat, iar până seara ajunge să-mi curgă.

Am observat și că am pielea foarte deshidratată. E și frig afară, dar mă rănesc foarte ușor la mâini. Sunt plină de bubițe și răni. Am mâncărimi pe spate și burtică. (…) Nu-mi fac griji legate de kg. N-am mai făcut sport, dar am un val de energie și voi relua antrenamentele”, a adăugat.

Flavia Mihășan și iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul Mamma Mia!, iar, pe 15 iunie 2019, cei doi au devenit părinții unui băiețel.

Perechea a fost discretă în privința nașterii. Informația a fost făcută publică abia după ce vedeta a fost externată din spital și băiețelul s-a acomodat în locuința cuplului.

Foto: Instagram

Citește și:

Brigitte și Florin Pastramă, infectați cu noul coronavirus: „Am chemat salvarea”

Ce mesaje i-a trimis Claudia Pătrășcanu Biancăi Drăgușanu și de ce?

Mama Annei Lesko a fost internată pentru a doua oară din cauza COVID-19

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!