Bebeluşa Oana îl aduce pe Salah în România

De Unica.ro pe

Oana Ioniţă de la „Cronica Cârcotaşilor” începe un proiect îndrăzneţ în România: îl va aduce la Bucureşti, pentru un workshop, pe cel mai bun dansator din lume, Salah, pe care l-a cunoscut în Cehia, în vara anului trecut.

Oana spune despre Salah că „ştie să facă lucruri incredibile din propriul corp, poate să convertească sunetele din muzică în mişcare. M-a şocat apariţia lui în sala de dans, pe scenă şi în concursuri. Salah este fără îndoială cel mai bun show man din lume!”.

Și pentru că sunt mulţi iubitori de dans care îl admiră, dar nu au avut ocazia să-l întâlnească sau să meargă la un spectacol al dansatorului, Oana a decis să organizeze un workshop şi să-l aducă pe Salah în România! Astfel, pe 15, 16 şi 17 ianuarie puteti să-l întâlniţi pe Salah, în trei zile de extrem dance workshop şi party.

Prima întâlnire cu Salah va avea loc vineri, 15 ianuarie, la „Jet Set Events Hall”, fosta locaţie Bingo Europa, acolo unde Oana şi C.R.B.L. vor fi MC-ii unei petreceri de pomină în onoarea invitatului special.

Aşadar, dacă vreţi să luaţi lecţii de dans de la cel mai bun dansator din lume, accesaţi site-ul danceplanet.ro şi înscrieţi-vă la maratonul dansului. Tot aici veţi găsi şi detalii despre cele trei zile de workshop.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro