Angelina Jolie, însoțită de copiii ei la premiera celui mai nou film, „Eternals”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 30 iunie 2022, 18:11

Angelina Jolie (46 de ani) are șase copii, trei adoptați, doi fii și o fiică, Maddox (20 de ani), Pax (17 ani) și Zahara (16 ani), și trei biologici, două fiice și un fiu, Shiloh (15 ani) și gemenii Knox și Vivienne (13 ani). Din 2004 până în 2016, Angelina a format un cuplu cu actorul Brad Pitt (57 de ani), tatăl tuturor celor șase copii ai ei.

Angelina Jolie, însoțită de copiii ei la premiera celui mai nou film, „Eternals”

După divorțul de Brad Pitt, actrița nu s-a mai afișat alături de niciun alt bărbat. Angelina a mai fost căsătorită de două ori. Între anii 1996 și 1999 cu actorul britanic Johnny Lee Miller (48 de ani), iar între anii 2000 și 2003 cu actorul american Billy Bob Thornton (66 de ani).

Pe 18 octombrie 2021 a avut loc premiera celui mai nou film al Angelinei, „Eternals”. Actrița i-a avut alături pe cinci dintre cei șase copii ai ei. Cel mai probabil din pricina studiilor, Maddox, fiul cel mare al Angelinei, nu a fost prezent. Astfel, producătoare i-a avut alături pe Pax, Zahara, Shiloh și pe gemenii Knox și Vivienne.

Angelina Jolie copii premiera „Eternals”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)
CONȚINUT VIDEO UNICA

Cea mai mare surpriză a serii a fost Shiloh, despre care s-a tot speculat în presa americană că ar fi început un tratament pentru schimbarea sexului. Speculațiile sunt fondate exclusiv pe stilul adolescentei, care a fost, cel puțin până acum, unul mai masculin. A fost tunsă scurt și a purtat întotdeauna haine considerate masculine.

Pentru prima dată, Shiloh a pășit pe covorul roșu într-o rochie. Piesa de culoare bej a avut un model asimetric și a fost accesorizată cu o pereche de balerini albi. Shiloh a renunțat și la tunsoarea scurtă, având părul lung însă prins într-o coadă la baza gâtului. În plus, adolescenta a avut și un machiaj natural și discret.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Sofia Vergara, Angelina Jolie și Gal Gadot, în topul celor mai bine plătite actrițe în 2020

Motivul nobil pentru care Angelina Jolie și-a făcut cont de Instagram

Angelina Jolie și The Weeknd, surprinși din nou împreună. Formează sau nu un cuplu?

Brad Pitt și Angelina Jolie vor împărți custodia copiilor lor, după ce John Ouderkirk, un judecător particular, a decis în favoarea actorului. Hotărârea este „o decizie provizorie”, iar Jolie va continua procesul, potrivit presei internaționale. Până acum, actrița nu a obiectat cu privire la custodia comună, dar a precizat că există „alte îngrijorări”.

În procesul de custodie a fost implicat un număr mare de martori, experți și terapeuți, iar Angelina Jolie ar fi criticat decizia judecătorului de a nu le permite copiilor lor să depună mărturie, informează BBC. Actrița ar fi cerut demiterea judecătorului din dosar.

Potrivit Daily Mail, o altercație între Brad Pitt și Maddox ar fi fost picătura care a umplut paharul pentru Angelina în anul 2016, ulterior depunând actele de divorț. Actorul și Maddox nu se văd și nu-și vorbesc.

„Maddox deja a depus mărturie ca adult în disputa privind custodia și nu l-a avantajat pe Brad”, a declarat o sursă în exclusivitate pentru Us Weekly. „Nu folosește numele Pitt în documente care nu sunt legale, optând exclusiv pentru numele Jolie. Maddox vrea să-și schimbe numele de familie în Jolie din Jolie-Pitt, lucru pe care Angelina nu îl susține.”

Us Weekly confirma în noiembrie 2016 că Pitt a fost declarat nevinovat în urma unei investigații pentru abuz. Autoritățile i-au intervievat pe Pitt, Jolie și pe cei șase copii ai lor după un incident petrecut între Brad și Maddox într-un avion privat.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!